Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Google'dan 9 yeni özellik: Telefonunuzu daha işlevsel hale getirecek güncelleme!

Google, Mobil Dünya Kongresi'nde mevcut akıllı telefonları daha işlevsel hale getirecek 9 yeni özellik duyurdu. Bu özellikler arasında WearOS ve Android Auto deneyimini iyileştiren yenilikler de yer alıyor.

Google'dan 9 yeni özellik: Telefonunuzu daha işlevsel hale getirecek güncelleme!

Google, Mobil Dünya Kongresi kapsamında yeni ve ücretsiz bir güncelleme duyurduğunu açıkladı. Bu güncellemeyle birlikte kullanıcılara dokuz yeni özellik sunulacak.

Google'ın duyurusunda, mevcut akıllı telefonları daha işlevsel hale getiren yeniliklerin yer aldığı belirtiliyor. Sunulan bazı özellikler, WearOS ve Android Auto deneyimini artırmaya odaklanıyor.

WearOS üzerinden Google Maps ile gerçekleştirilen yönlendirmelerin artık mümkün olacağı belirtildi. Bu sayede, kullanıcılar navigasyon için telefonlarına bakmadan akıllı saatleri üzerinden yönlendirmeleri takip edebilecek.

GEMİNİ GOOGLE MESAJLAR'A GELİYOR

Gemini artık Google Mesajlar'da yer alacak ve mesajlaşma deneyimini geliştirecek. Ayrıca, görme sorunu yaşayanlar için geliştirilen Lookout özelliği, medya için yapay zeka tarafından hazırlanmış altyazıların okunmasını sağlayacak.

Android kullanıcıları için Android Auto'nun yeni yapay zeka yeteneği ile metin mesajları özetlenecek ve hızlı yanıtlarla cevaplanabilecek. Fitbit ise diğer fitness uygulamalarıyla uyumlu hale getirilerek tüm sağlık verilerini tek bir yerde toplayacak.

Google Dokümanlar'a el yazısı ile notlar ekleme imkanı sunulurken, Spotify için yayın kontrollerinin yanı sıra Google Cüzdan'ın yeteneklerinin artırıldığı belirtiliyor. Haritalar'daki Google Lens için erişilebilirlik konusunda da değişiklik yapılıyor. Ayrıca, TalkBack özelliği ile tüm önemli bilgileri okuyabileceksiniz.

Google, bu yeni özellikleri kullanıma sunarken, her kullanıcıya aynı anda ulaşmayabileceğini ve yenilikleri alabilmek için telefonların güncel tutulması gerektiğini vurguladı.


Haber Kaynağı : 12punto

akıllı telefon Google Maps google yapay zeka