Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,0624
Dolar
Arrow
34,1295
İngiliz Sterlini
Arrow
44,5429
Altın
Arrow
2955,0000
BIST
Arrow
9.002

Google'dan devrim niteliğinde hamle: Ücretli arama hizmeti!

Google, uzun süredir ücretsiz olan arama hizmetinde yapay zekâ özellikleri içeren bir ücretli versiyon sunmayı planlıyor. Bu yeni versiyon, Gemini Advanced veya Google One gibi mevcut abonelik sistemlerine entegre edilebilir.

Google'dan devrim niteliğinde hamle: Ücretli arama hizmeti!

Financial Times’ın raporuna göre, Google’ın uzun süredir ücretsiz olan arama hizmetinde yapay zekâ özellikleri içeren bir ücretli versiyon sunmayı düşündüğü iddia edildi. Bu yeni versiyonun, mevcut abonelik sistemleriyle entegre edilerek, Gemini Advanced veya Google One gibi hizmetlere dahil edilmesi mümkün olabilir. Ancak, reklamlı ve geleneksel arama hizmetinin ücretsiz olarak sunulmaya devam edeceği belirtildi.

Webtekno'da yer alan habere göre, Google’ın arama hizmetine yapay zekâ entegrasyonunu geçen yıl duyurduğu ve Üretken Yapay Zekâ Deneyimi (SGE) adı verilen bu özelliğin, Search Labs üzerinden test edildiği ifade edildi. SGE’nin, arama motoruna entegre edilmesi durumunda, belirli yapay zekâ işlevlerinin yalnızca ücretli abonelikle erişilebilir olabileceği öngörülüyor.

İddiaların gerçekleşip gerçekleşmeyeceği zamanla netlik kazanacak.


Haber Kaynağı : 12punto

Financial Times google