Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Google'dan sonra Discord'da birçok çalışanını işten çıkarıyor

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olarak bilinen Discord, onlarca çalışanını işten çıkarmaya hazırlanıyor.

Google'dan sonra Discord'da birçok çalışanını işten çıkarıyor

Son dönemlerde birçok şirket, çalışan sayısını azaltma yoluna gidiyor. Bu noktada teknoloji firmaları oldukça öne çıkıyor. Son olarak bu şirketler arasına neredeyse her oyuncunun bildiği Discord da dahil oluyor.

PANDEMİ DÖNEMİ YÜKSELİŞTEYDİ

2019 yılında başlayan ve neredeyse tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını, insanları evlerine kapatmak zorunda bıraktı. Bu dönemde insanlar, teknolojiye büyük bir ilgi göstermeye başladı. Hatta bilgisayar ve telefon başta olmak üzere teknoloji ile ilgili birçok pazarda satışlar arttı.

170 KİŞİ İŞTEN ÇIKARILACAK

Ağustos 2023‘te çalışanlarının yüzde 4‘ünü işten çıkaran Discord, şimdi ise daha fazla kişiyi etkileyen bir işten çıkarma kararı aldı. Şirket CEO’su Jason Citron, çalışanlarına yaptığı bir duyuru ile birçok departmanda toplamda 170 kişinin işten çıkarılacağını açıkladı.

Citron, Discord‘un iş gücünü 2020’den bu yana 5 kat artırdıklarını ve daha fazla proje üstlendiklerini ancak alınan verimin düştüğünü dile getirdi. Neyse ki işten çıkarılanlar, yeni bir iş bulana kadar şirketten destek alabilecekler.

Buna göre 5 ay boyunca maaş ödemesi, yardım, 3 ay boyunca iş bulmaya destek ve 2024’ün sonuna kadar sağlık sigortası sağlanacak.


Haber Kaynağı : 12punto

işten çıkarma Pandemi Oyun Teknoloji şirket Discord