Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Instagram'a yeni özellik geliyor: 'Yapay zeka' hamlesi

Instagram'ın yapay zeka özelliği üzerinde çalıştığı proje ortaya çıktı. Henüz ne zaman geleceği bilinmeyen bu özellik, mesaj yazarken yapay zekadan yararlanmamızı sağlayacak.

Instagram'a yeni özellik geliyor: 'Yapay zeka' hamlesi

Yapay zekayı uygulamasına en çok entegre eden platformlardan biri olan Instagram, sık sık bu tarz özelliklerle karşımıza çıkıyor. Örneğin geçen hafta, şirketin Reels videolara otomatik çeviri ve yapay zeka dublajı getirebileceği ortaya çıkmıştı.

YAPAY ZEKA HAMLESİ

Bugün ise yine bir yapay zeka özelliğinin Instagram’a eklenebileceği görüldü. Uygulamalardan sızıntılarıyla tanıdığımız Alessandro Paluzzi tarafından fark edilen özellik, yapay zekaya mesaj yazdıracak.

Ekran görüntüsüne ve açıklamaya baktığımızda yapay zekayla yazılan mesajların Instagram DM’lere geleceğini görüyoruz. Görüntüde, “Yapay zekayla yaz” isimli bir kısmın sohbete eklendiğini görebiliyoruz.

ÖZELLİK NASIL KULLANILACAK?

Özelliğin nasıl çalışacağına dair kesin detay bulunmasa da bir tahminimiz var. Ekran görüntüsünden de gördüğümüz üzere yapay zekayla yazdırma seçeneği bir metni seçtiğinizde karşınıza çıkıyor. Bu da yapay zekanın muhtemelen hâlihazırda yazdığınız şeyi farklı stillerde yeniden yazabileceği anlamına geliyor. Yani sıfırdan bir şey oluşturma gibi bir durum büyük ihtimalle olmayacak.

Meta’nın test ettiği bu özellik hakkındaki tüm bilgiler bu kadar. Ne zaman kullanıcılara sunulacağını bilemiyoruz.


Haber Kaynağı :

Instagram Özellik Platform yapay zeka