Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

iPhone 16 Pro ve Pro Max'te 'stres çarkı' tasarımlı kamera!

Apple'ın iPhone 16 Pro ve Pro Max modelleri için sızdırılan bilgilere göre, telefonlar "stres çarkı"na benzeyen bir kamera tasarımına sahip olacak.

iPhone 16 Pro ve Pro Max'te 'stres çarkı' tasarımlı kamera!

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın yaklaşmakta olan iPhone 16 serisi telefonlarına ilişkin yeni iddialar gündeme geldi. Bugün, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modelleriyle ilgili bazı sızıntılar ortaya çıktı. Gelen haberlere göre, bu telefonlar yeni renk seçenekleri ve kamera tasarımlarıyla dikkat çekecek.

Apple, iPhone 16 serisinde kamera kurulumlarında değişiklikler yapmayı planlıyor gibi görünüyor. Daha önce sızdırılan bilgilere göre, iPhone 16 ve iPhone 16 Plus modellerinde dikey hizalanmış kamera kurulumları bekleniyordu. Ancak iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max için gelen haberler, yeni telefonların üçlü kamera kurulumunu tek bir çıkıntı içinde birleştireceğini gösteriyor.

Eğer bu bilgiler doğruysa, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modelleri, "stres çarkı"na benzer bir tasarıma sahip olacak. Ancak, sızıntının gerçekliği konusunda kesin bir bilgi bulunmamakta olup, daha güvenilir kaynaklardan gelecek bilgilere ihtiyaç duyuluyor.



Haber Kaynağı : Webtekno

iPhone 16 Apple