Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

iPhone 17'de çığır açacak nitelikte ekran yeniliği!

Apple, iPhone 17 ile birlikte standart modellerde de 120Hz ProMotion ekran sunarak rakiplerinin gerisinde kaldığı bir alanda büyük bir adım atacak.

iPhone 17'de çığır açacak nitelikte ekran yeniliği!

Apple, iPhone serileriyle akıllı telefon dünyasının öncüsü olarak kabul edilirken, iPhone 16 için çalışmalarını sürdürürken gelecek yıllarda piyasaya süreceği serilerin planlarını da belirledi. Önemli kaynaklar, iPhone 17 hakkında yeni detaylar ortaya koydu.

iPhone serileri genellikle üst düzey donanım ve deneyim sunarken, bazı detaylarda rakiplerinin gerisinde kalıyor. Şirketin karşılaştığı en büyük eleştirilerden biri, standart modellerin 60Hz yenileme hızına sahip ekranlara sahip olmasıydı. Ancak görünen o ki şirket, bu durumu önümüzdeki yıllarda değiştirmeyi planlıyor.

Son yıllarda Apple, standart ve Pro modelleri arasında büyük farklar oluşturuyor, bu farklılık ekranlarında da görülüyor. Örneğin iPhone 15 ve iPhone 15 Plus modelleri, düşük sıcaklıklı polikristalin silikon (LTPS) paneller kullanırken, iPhone 15 Pro modelleri daha gelişmiş düşük sıcaklıklı polikristalin oksit (LPTO) teknolojisini benimsemişti.

The Elec tarafından yayınlanan bir rapora göre, Apple, önümüzdeki yıl piyasaya süreceği iPhone 17 serisinde ekran konusunda büyük bir değişikliğe gidecek. iPhone 15 Pro modellerinde bulunan 120Hz yenileme hızına sahip ProMotion teknolojisi, iPhone 17 serisinde standart modellerde de kullanılacak.

Geçtiğimiz yıl Ross Young isimli bir kaynak, Apple’ın gelecek planlarına dair bir paylaşım yapmıştı. Bu paylaşıma göre iPhone 17 Pro modelleri, ekran altı Face ID özelliğine sahip olacak.


Haber Kaynağı : 12punto

Apple iPhone 17 iPhone 16