Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Müzikseverler için sevindirici gelişme: Nubia Music duyuruldu!

Nubia, Mobile World Congress 2024'te müzik severleri heyecanlandıracak bir akıllı telefon tanıttı: Nubia Music. Özel hoparlör ve iki kulaklık girişi ile öne çıkan bu telefon, müzik dinlemeyi bambaşka bir boyuta taşıyor.

Müzikseverler için sevindirici gelişme: Nubia Music duyuruldu!

Nubia, Mobile World Congress 2024'te müziğe odaklanan akıllı telefonu Nubia Music'i duyurdu. Bu akıllı telefonda özel bir hoparlör ve iki kulaklık girişi bulunuyor. Telefon, müzik tutkunlarına yönelik özel olarak tasarlandı.

İşte Nubia Music'in bazı özellikleri:

İşlemci: UNISOC

RAM: 8 GB

Depolama: 128 GB / 256 GB

Ekran: 6.6 inç FHD+ 90Hz LCD

Arka Kamera: 50 MP çift kamera

Batarya: 5000 mAh

Ses Çıkışları: DTS: X Ultra, çift kulaklık girişi

Telefonun en dikkat çekici özelliği, "müzik nefesi" adı verilen görsel deneyimi sunması. Ayrıca, telefonun özel olarak geliştirilmiş yapay zekâsı, ses algoritmasını güçlendirir ve %600 daha yüksek ses çıkışı sağlar. Bu yapay zekâ aynı zamanda bass'ları ve diğer sesleri düzenleyerek, kaliteli bir müzik deneyimi sunar.

Nubia Music, 5000mAh'lik güçlü bir bataryaya sahiptir, bu da uzun süreli kullanım için ideal. Ayrıca, cihazın kalabalık ortamlarda bile keyifli bir müzik deneyimi sunması bekleniyor. Telefonun fiyatı 129 dolar olarak belirlenmiştir, bu da müzik severler için cazip bir seçenek sunuyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Nubia Music akıllı telefon