Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

OnePlus Watch 2: 3 yıllık bekleyiş sonunda geliyor!

OnePlus, 2021'deki başarısız lansmandan sonra sessizliğini bozdu ve yeni amiral gemisi akıllı saati OnePlus Watch 2'yi duyurdu. 26 Şubat'ta tüm detaylarıyla tanıtılacak olan cihaz, şık tasarımı, iddialı pil ömrü ve "titiz sağlık izleme" özellikleriyle dikkat çekiyor.

OnePlus Watch 2: 3 yıllık bekleyiş sonunda geliyor!

OnePlus, 3 yıllık bir aradan sonra yeni amiral gemisi akıllı saati OnePlus Watch 2'yi duyuruldu. Cihazın tasarımı ve bazı özellikleri paylaşıldı ve 26 Şubat'ta tam detaylarıyla resmen tanıtılacak. Şirketin ilk saatteki başarısızlığının ardından, müşterilerin ilgisini tekrar kazanıp kazanamayacağı merak konusu.

OnePlus, akıllı telefonlarıyla tanınan bir marka olmasına rağmen farklı ürünler de piyasaya sürüyor. Akıllı saat de bunlardan biri. Ancak bu alanda başarılı olamamıştı. 2021'de tanıtılan amiral gemisi OnePlus Watch, boyutundan özelliklerine kadar birçok açıdan büyük eleştirilere maruz kalarak hiç ilgi görmemişti. En büyük sorun, yazılım tarafındaydı. Cihaz, Google'ın Wear OS yazılımını kullanmamış, kendi işletim sistemiyle gelmişti.

OnePlus, bugün uzun bir aradan sonra akıllı saat pazarına geri döneceğini resmen duyurdu. Şirket, OnePlus Watch 2 olarak adlandırdığı yeni akıllı saati ilk kez tanıttı ve bazı özelliklerini paylaştı. Cihazın resmi tanıtımı ise 26 Şubat'ta yapılacak.

Şirket, saatin tasarımını paylaşarak nasıl bir görünüme sahip olacağını gösterdi. Görüntülerden, OnePlus Watch 2'nin geleneksel kol saatlerini anımsatan şık bir tasarıma sahip olabileceği görülüyor. Teknoloji devi, saatin paslanmaz çelik çerçeveye ve safir cam ekrana sahip olacağını belirtiyor.

Cihazla ilgili paylaşılan en dikkat çekici bilgi pil ömrüyle ilgili. OnePlus'a göre saat, "Akıllı Mod" adı verilen bir modla 100 saate kadar pil ömrü sunacak. Bu modla ilgili detaylar tanıtım gününde açıklanacak.

100 saatlik pil ömrü oldukça iddialı. Karşılaştırma yaparsak, Apple Watch Ultra 2, düşük güçte 72 saate kadar pil ömrü sunabiliyor. Yani OnePlus'ın piyasadaki en iyi batarya ömrüne sahip amiral gemisi akıllı saati olma hedefi var. Bunun dışında OnePlus Watch 2'nin günlük kullanımda "benzersiz bir güvenilirlik" sunacağı ve "detaylı sağlık izleme" özelliklerine sahip olacağı açıklamaları yapıldı.

Şirketin ekosistem oluşturma stratejisinin bir parçası olarak gelecek OnePlus Watch 2 ile ilgili paylaşılan bilgiler şimdilik bu kadar. Fiyatı ve tüm özellikleri 26 Şubat Pazartesi günü yapılacak olan tanıtımla belli olacak. En merak edilen konulardan biri olan Wear OS ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. İşletim sisteminin kullanılıp kullanılmayacağını pazartesi günü öğreneceğiz. Ancak şirketin "doğru adımları atmak istediğini" belirtmesi, Wear OS'un görme ihtimalini güçlendiriyor.

OnePlus, ilk nesildeki başarısızlığın ardından doğru adımları atmak için durduğunu ve üç yıllık ara verdiklerini belirtti. İlk nesil OnePlus Watch, Wear OS dışında üçüncü taraf uygulama desteği olmaması, sesli asistana sahip olmaması, kötü sağlık özellikleri, sınırlı bildirim seçenekleri, sürekli açık ekran (AOD) desteğiyle gelmemesi ve çok büyük olmaması gibi nedenlerden dolayı eleştirilmişti. Tek iyi yanı 10 gün civarı pil ömrüydü. Ancak bunun nedeni, çok fazla işlevi yerine getirebilen bir cihaz olmamasıydı. Yani pek işe yaramıyordu. Şirketin bu başarısızlıktan sonra yeni saatiyle müşterilerinin ilgisini tekrar kazanıp kazanamayacağını bekleyip göreceğiz.


Haber Kaynağı : 12punto

OnePlus Watch 2