Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Otomobil gibi bisiklet!

Fuell, yeni katlanabilir elektrikli bisikleti ile şehir içi ulaşımda 110 km menzile ulaşarak kullanıcılarına büyük kolaylık sağlıyor.

Otomobil gibi bisiklet!

Motosiklet sektörünün deneyimli ismi Erik Buell tarafından kurulan Fuell, şehir içi kullanıma yönelik yeni elektrikli katlanabilir bisikleti Folld ile elektrikli mobilite ürün yelpazesini genişletiyor. Folld, şehir sakinleri için kompakt ve kullanışlı bir çözüm sunarak teknoloji, performans ve kullanım kolaylığını bir araya getiriyor.

Bisiklet, saatte 25 kilometre hıza kadar çıkabiliyor. Temelinde, Folld, ünlü Çinli uzman Bafang tarafından tedarik edilen güçlü bir arka göbek motoruyla öne çıkıyor. Bu motor, nominal olarak 250 watt güç ve 85 Nm tork üretiyor, bu da bisikletin saatte 25 kilometre hıza ulaşmasını sağlıyor. Bu hızın üzerine çıkmak için pedallamanız gerekiyor, bu da bisikletin Avrupa e-bisiklet düzenlemelerine uygun olduğunu garanti ediyor.

Fuell Elektrikli Folld bisikleti, tasarımının bir diğer önemli özelliği olarak bisikletin çerçevesine entegre edilmiş 720 watt-saatlik bir bataryaya sahip. Bu batarya, kaba bir görünüm oluşturmadan zarif bir şekilde entegre edilmiş. En düşük yardımcı ayarında tek bir şarjla etkileyici 110 kilometre menzil sunuyor. Bisiklette ayrıca beş yardımcı ayar bulunuyor, ancak Avrupa düzenlemelerine uyumlu olarak gaz koluna sahip değil.

Bu yeni katlanabilir elektrikli bisiklet 110 km menzil sunuyor

Fuell, Folld modelini Shimano Altus vites sistemi ve Tektro HD-E 350 hidrolik disk frenleri gibi kaliteli bileşenlerle donatmış. 20 inçlik şişman lastikler, ideal olmayan şehir yollarında daha rahat bir sürüş sağlamak için mükemmel bir seçim.

Folld’un pratik özelliklerinden biri de 10 kilograma kadar yük taşıyabilen katlanabilir arka rafı. Bu özellik, bisikletin kullanım alanını artırarak, şehirde alışveriş yapmak veya diğer temel ihtiyaçları taşımak için harika bir seçenek haline getiriyor. Ancak, Folld'un sağlam ve dayanıklı yapısı, ağırlığını 37,5 kilograma çıkarıyor. Bu, bisikletlerini sıkça taşıması gerekenler için bir düşünce olabilir.

Fiyatı yaklaşık 2,495 euro (yaklaşık 2,731 ABD doları) olan Folld, e-bisiklet pazarında uygun fiyatlı bir seçenek olarak konumlanıyor. Fuell şu anda tanıtım indirimi sunarak fiyatı daha da düşürüyor. Folld'un ABD pazarında sunulup sunulmayacağı henüz kesinleşmese de, cazip fiyatı ve pratik özellikleriyle, şehirde çevre dostu ve verimli bir şekilde ulaşım sağlamak isteyen şehir içi yolcular için cazip bir seçenek oluşturuyor.


Haber Kaynağı : 12punto

bisiklet Çevre elektrik Menzil motosiklet Teknoloji