Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Samsung Galaxy Ring iOS'u desteklemeyecek!

Samsung Galaxy Ring'in iOS cihazlarla uyumlu olmayacağı ve Samsung'un bu cihazı iPhone kullanıcılarını Samsung telefonlara geçiş yapmaya teşvik etmek için kullanmayı planladığı açıklandı.

Samsung Galaxy Ring iOS'u desteklemeyecek!

Samsung, Galaxy Ring'in iOS ekosistemini desteklemeyeceğini duyurdu. Şirket, bu akıllı yüzüğün iPhone sahiplerinin dikkatini çekeceğini ve onları Samsung telefonlarına geçireceğini öngörüyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, son günlerde özellikle "Galaxy Ring" olarak adlandırılan akıllı yüzüğüyle dikkatleri üzerine çekiyor. Şirket, bu yüzüklerin tasarımını ve bazı özelliklerini zaten paylaşmıştı. Ancak son gelen haberler, en azından iPhone kullanıcılarını olumsuz etkileyecek gibi görünüyor. Edinilen bilgilere göre, Galaxy Ring, maalesef iOS işletim sistemini desteklemeyecek.

Birkaç teknoloji editörünün Galaxy Ring'i deneyimlemesiyle elde edilen bilgilere göre, Galaxy Ring, Samsung'un Galaxy Watch serisiyle tam uyumlu olacak. Hatta iki cihazın entegrasyonu o kadar iyi olacak ki, kullanıcıların sağlık verilerini daha anlamlı hale getirmek için bilgiler birleştirilebilecek. Ancak iOS ekosistemine geçişte benzer bir uyumluluk sağlanamayacak.

SADECE GALAXY UYUMLU TELEFONLARA GELMEYECEK

Edinilen bilgilere göre, Samsung, Galaxy Ring'i sadece Galaxy telefonlarla uyumlu hale getirmeyecek. Şirket, bu akıllı yüzüğü diğer Android akıllı telefonlarla da uyumlu hale getirmek için çalışıyor. Bu da demek oluyor ki, Xiaomi, vivo, Redmi, OnePlus ve OPPO gibi markalara ait telefonlar, Galaxy Ring ile uyumlu olacak. En azından Samsung'un böyle bir çalışması olduğu belirtiliyor.

Samsung'dan Hon Pak'ın yaptığı açıklamaya göre, Galaxy Ring'in iOS cihazlarla uyumlu olmamasının nedeni, insanların Samsung telefonlarına geçiş yapmasını teşvik etmek istemeleri. Yani Samsung, iPhone sahiplerini Samsung Galaxy telefonları almaya yönlendirmek için bu tür bir strateji izliyor.


Haber Kaynağı : Webtekno

akıllı telefon Android Galaxy Samsung