Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Samsung reklamı sandığımız Rihanna videosu iPhone'la çekilmiş!

Viral olan Rihanna videosunun Samsung reklamı olduğu düşünülüyordu. Fakat videonun sahibi, videonun iPhone 13 Pro Max ile çekildiğini açıkladı.

Samsung reklamı sandığımız Rihanna videosu iPhone'la çekilmiş!

Rihanna'nın videosu, Samsung'un reklamını yaparken, işin arkasında bir iPhone olduğu ortaya çıkarıldı. Video, Twitter'a yüklendiğinde, kullanıcılar odağın birdenbire uzaklaştığını fark edince, bunun kesinlikle bir Android cihazdan kaynaklandığını düşündüler. Ancak video sahibi, telefonunun bir iPhone olduğunu iddia ettiği zaman tartışma başladı.

Bazı kullanıcılar, Samsung'un Galaxy S23 veya S24 Ultra modellerinden birinin kullanıldığını öne sürdü, ancak modelin kesin olarak belirlenememesi nedeniyle tartışmalar devam etti. Videonun Samsung'un Brezilya hesabı dahil olmak üzere farklı platformlarda tartışma yaratmasıyla birlikte, video sahibi inatla Samsung ile bağlantısını reddetti.

Ancak bazı kişiler, video sahibinin iddialarını yalanladı ve videoyu isimsiz olarak farklı hesaplarda paylaştı. Fakat videonun sahibi, en başından beri inatla bu videonun Samsung’la çekilmediğini şu şekilde dile getirdi:

"Bana videoları hangi telefonla çektiğimi soruyorsunuz. Telefonum bu: Apple 13 Pro Max. Ben Android kullanıcısı değilim, olmayacağım da."

Bir sosyal medya kullanıcısı, video detaylarını ekran görüntüsü alıp paylaşmasını istedi ve bu isteği kabul eden kullanıcı, videonun konumunu, çekildiği cihazı, çözünürlüğünü ve diğer istatistiklerini gösteren detay ekranını paylaştı.


Haber Kaynağı : Webtekno

Samsung Rihanna Apple iPhone