Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Samsung yeni CES 2024 duyurusu yaptı: Ekran devrimi mi geliyor?

CES 2024'e saatler kala Samsung yeni duyuru yaptı. Burada katlanabilir ve sarılabilir ekranlarını duyuran şirket, devrim yapabilir mi?

Samsung yeni CES 2024 duyurusu yaptı: Ekran devrimi mi geliyor?

Samsung katlanabilir ekranlı telefonlar denildiğinde akla gelen markalardan biri. Özellikle Z Fold ve Z Flip ile kendi kategorisinde üst sıradalarda yer alan Samsung, CES 2024 için duyurularını yaptı. Buna göre yeni nesil katlanabilir ve sarılabilir ekranlar geliyor. 

SAMSUNG KATLANABİLİR VE SARILABİLİR EKRANLAR ÜZERİNDE ÇALIŞIYOR, NASIL OLACAK?

Dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı olan CES 2024, bu yıl 9 Ocak 2024'te başlıyor ve 12 Ocak'a kadar devam edecek. Haliyle burada yer alan şirketlerin duyuruları da dikkat çekiyor. 

Samsung, CES 2024 öncesi bombayı patlattı ve duyurusunu yaptı. Samsung'un yaptığı duyuruda yer alan yeni nesil katlanabilir ve sarılabilir ekranlar tablet ve monitör boyutlarında olabilir. Bu ise bir devrim zira şu anda bu tarz bir teknoloji kullanan şirket bulunmuyor.

Gösterilen yeni ekran, katlanabilir yapıyı dizüstü ekran boyutlarına getiriyor. Tamamen ekrandan oluşan bu dizüstü bilgisayarın ekranı hem içe hem de dışa katlanabiliyor.

Bir diğer duyuru ise In&Out Flip adı verilen bir telefon boyutu ekranı. Bu telefon 360 derece katlanabilme potansiyeline sahip olmasıyla diğer Samsung ve katlanabilir ekranlı cihazlardan ayrılıyor.

Samsung tarafından duyurulan bir diğer ekran ise Flex Note Extendable oluyor. Bu ekran katlanabildiği gibi sarılabiliyor da. 11 inçlik OLED ekrana sahip bu yapı açıldığında 13.7 inç boyuta ulaşabiliyor. Sarılan ikinci bölümün de açılmasıyla 17.3 inç olacak bu ekran oldukça devrimsel duruyor. Ancak asıl ayrıntılar, CES 2024'te verilecek.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler