Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

WhatsApp Web'e yeni özellik geliyor

WhatsApp Web'e eklenen yeni özellikle artık kullanıcılar, kilitli sohbetler sayesinde daha fazla gizlilik ve güvenlik deneyimi yaşayacak.

WhatsApp Web'e yeni özellik geliyor

WhatsApp Web'e yeni bir özellik geliyor. Kullanıcıların özel konuşmalarını güven altına almalarını sağlayan sohbet kilidi özelliği, artık web uygulamasında da kullanılabilecek.

Şu anda geliştirme aşamasında olan bu özellik, yaklaşan bir güncelleme ile kullanıcılara sunulacak. Bu adım, WhatsApp'ın gizlilik odaklı yeniliklerine bir yenisini ekliyor. WhatsApp, modern ve görsel olarak çekici bir deneyim sunmak üzere yeni bir arayüz üzerinde de çalışıyor.

Özellikle karanlık tema için özel olarak seçilmiş bir renk şeması ve daha iyi gezinme için sekmeler içeren bu yeni arayüz, hâlâ geliştirilme aşamasında olmasına rağmen, kullanıcılara sohbetlerini kilitleme olanağı tanıyan bir özellik içeriyor.

Geliştirilen yeni özellikle birlikte, kilitli sohbetlerin özel bir sekme aracılığıyla kullanıcılara daha fazla gizlilik ve güvenlik sunması bekleniyor. WhatsApp web kullanıcıları bundan böyle kişisel verileri veya gizlemek istedikleri mesajları istemedikleri kişilere göstermemek için bu özelliği kullanabilecekler.


Haber Kaynağı : 12punto

WhatsApp Web Özellik