Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

WhatsApp'a bir yeni özellik daha geliyor: Mesajlaşmalar iki aşamalı korunabilecek

Mobil cihazlardan sonra WhatsApp Web'e de mesajları koruyabilmek için bir özellik geliyor. Kilitli sohbetler için gizli kod özelliği nedir? İşte detaylar!

WhatsApp'a bir yeni özellik daha geliyor: Mesajlaşmalar iki aşamalı korunabilecek

WhatsApp geçtiğimiz hafta sohbet kilidi özelliğini hem Android hem iOS'taki tüm cihazlarda kullanıma sundu. Şimdi ise web sürümü için mesajlaşmalara ek bir güvenlik ve gizlilik getirmek için gizli kod özelliğini geliştiriyor.

Gizli kod özelliğinin henüz test aşamasında olduğu ve ilerleyen süreçte WhatsApp Web güncellemesiyle birlikte kullanıma sunulacağı duyuruldu.

WhatsApp, sohbetlerinin sadece telefonlarda değil web üzerinden de işlevselliğini genişletmek için harekete geçti. Tüm platformlarda gelişmiş gizlilik ve güvenlik sağlamak için çalışan şirket, kilitli sohbetler ile kullanıcıların deneyimlerini iyileştiriyor.

WhatsApp Web'e gelecek olan yeni bir güncelleme ile gelmesi planlanan kilitli sohbetler için gizli kod özelliği, şu an geliştirilme aşamasında. Ekran görüntüsünden de anlaşılacağı gibi mobil cihazlara daha önce gelen kilitli sohbetler listesini açmak için gizli kod girilmesi istenecek.

Kullanıcı gizliliğini korumak ve hassas konuşmaların da her zaman güvende olması için PIN aracılığıyla korunmasını sağlanacak. Özellik aynı zamanda masaüstü cihazları ortak kullanan kişiler için de gizliliği korumak amacıyla kullanılabilecek.


Haber Kaynağı : 12punto

güncelleme Özellik Platform WhatsApp Web