Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

WhatsApp'tan yeni özellik: Yakındaki kişilerle dosya paylaşılabilecek

WhatsApp'a uzun süredir yeni özellikler eklenmeye devam ediyor. Yakın zamanda WhatsApp üzerinden telefonları yakınlaştırarak dosya paylaşım özelliğinin geleceği duyuruldu.

WhatsApp'tan yeni özellik: Yakındaki kişilerle dosya paylaşılabilecek

WhatsApp'ın Android beta sürümünde fark edilen kişilerle dosya paylaşma özelliği geliyor.

YAKINDAKİ KİŞİLERLE DOSYA PAYLAŞIMI

Kısa bir süre önce Google ve Samsung, Android'deki yerleşik dosya paylaşım özelliği olan Nearby Share'i geliştirdi ve Quick Share olarak yeniden adlandırdı. Bu yeni özellik, Android telefonlar ile Windows ve Chrome OS bilgisayarlar arasında dosya paylaşımını kolaylaştıracak.

WABetaInfo'nun aktardığı detaylara göre yeni özellik sayesinde uygulamadaki aktarımın başarılı olması için her iki kullanıcının da uygulamanın "Yakındaki Kişiler" alanında olması ve orada kalması gerekiyor.

ŞİRKET GELİŞTİRMELERE DEVAM EDİYOR

WhatsApp sohbetlerinde varsayılan olarak yer alan güvenlik katmanı uçtan uca şifreleme, bu dosya paylaşımlarında da kullanılacak. Kullanıcıların herhangi bir dosyayı yakınındaki bir WhatsApp kullanıcısıyla paylaşabilmesi için o kullanıcıyı ekranda seçtikten sonra telefonunu sallaması gerekiyor.

WhatsApp'ın bu yeni dosya paylaşım özelliği beta sürüme gelmesine rağmen hâlâ bazı kararlılık sorunlarına sahip ve şirket özellik üzerinde geliştirilmelerini sürdürüyor. Özelliğin tüm WhatsApp kullanıcılarına ne zaman sunulacağı ise henüz belirsiz.


Haber Kaynağı : 12punto

Android telefonlar google Samsung şirket WhatsApp