Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Windows 11 kullanıcıları için güncelleme uyarısı

Microsoft'un Windows 11 kullanıcıları için kullanıma sunduğu Mart ayı güncellemesi olan KB5035853 güncellemesi bazı bilgisayarlarda sorunlara neden olduğu haberleriyle gündeme geldi.

Windows 11 kullanıcıları için güncelleme uyarısı

Microsoft'un kulllanıma sunduğu güncelleme KB5035853 güncellemesi işletim sisteminde bir çok yenilik ve bir takım sorunları gidermeyi planlanarak kullanıcılara sunuldu.

Buna rağmen bazı microsoft kullanıcıları Mart ayı güncellemesiyle birlikte bilgisayarlarında ciddi sorunların meydana geldiğini bildirdi.

GÜNCELLEME SIRASINDA ORTAYA ÇIKIYOR

HaberGlobal'de yer alan habere göre, Reddit ve Microsft forumlarında kullanıcı şikayetlerinin başında bilgisayarlardaki mavi ekran hatası en sık karşılaşılan hata olarak ortaya çıkıyor.

Hataların genellikle güncelleme sırasında ortaya çıktığı ve aygıt sürücüsüyle ilgili sorunlara işaret ettiği belirtiliyor. Ancak, bu hatalarla ilgili daha fazla ayrıntı sağlanmaması, kullanıcıların endişelerini artırdı.

ARA SIRA DONUYOR

Performans sorunları da güncellemeyle birlikte ortaya çıktı. Kullanıcılar, KB5035853'ü yükledikten sonra sistemlerinin yavaşladığını, ara sıra donduğunu veya takıldığını belirttiler. Microsoft'un destek belgelerinde ise bu güncellemeyle ilgili bilinen herhangi bir sorun bulunmuyor.


Haber Kaynağı : 12punto

bilgisayar güncelleme Mavi Microsoft Reddit