Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Xbox’a çakma PlayStation oyunu mu geliyor? Helldivers 2'ye rakip olabilir

The Forge Falcons isimli bir grup geliştirici, Halo Infinite'i modlayarak Helldivers 2'ye benzer bir deneyim sunacak.

Xbox’a çakma PlayStation oyunu mu geliyor? Helldivers 2'ye rakip olabilir

Gelen bilgilere göre, Xbox platformu için Helldivers 2'ye benzeyen bir oyun geliştirilmekte. 2024 yılının en popüler yapımlarından biri olan bu oyun, sadece PlayStation 5 ve PC platformları için piyasaya sürüldüğünde büyük bir tepki almıştı. Ancak kendini The Forge Falcons olarak adlandıran bir geliştirici grubu, bu duruma karşı bir çözüm bulduğunu duyurdu.

Grup, yaptığı son açıklamada, sevilen aksiyon oyunu Halo Infinite'i modlayarak Helljumpers adında yeni bir oyuna dönüştüreceklerini belirtti. Oyunun ismi ve diğer detaylardan anlaşıldığı üzere, Helldivers 2'den büyük ölçüde esinlenildiği ifade ediliyor. Eğer bu iddialar doğruysa, oyun endüstrisinde önemli değişikliklere yol açabilir.

Yeni oyunun, Helldivers 2'deki görev türlerini, tecrübe puanı toplama yöntemlerini ve patron savaşlarını içereceği belirtildi. Bu durum, çakma oyun suçlamalarını daha da alevlendirdi.

Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz ay piyasaya sürülen oyunun muazzam başarısı, birçok oyun yapımcısının ilgisini çekti ve benzer deneyimler sunan yeni projelerin geliştirilmesine yol açtı.

The Forge Falcons üyeleri, Halo Infinite'de güzel bir Helldivers 2 deneyimi sunacaklarını iddia ediyorlar ve popüler oyunun kendilerine ilham verdiğini inkar etmiyorlar. Ancak, oyun yapımcısı Arrowhead Game Studios'un bu konuda herhangi bir yasal adım atıp atmayacağı henüz bilinmiyor.

Bu gelişmeyle birlikte, Helldivers 2'nin Xbox platformuna gelmesini isteyen kullanıcıların bu isteklerinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ise ilerleyen dönemlerde belli olacak.


Haber Kaynağı : 12punto

PlayStation 5 PlayStation microsoft xbox