Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Bebek yüzlü suçlu: Eski güzellik kraliçesi silah kaçakçısı çıktı

Bolivya'nın eski güzellik kraliçesi 22 yaşındaki Alondra Mercado Campos, şok edici bir suçlamayla karşı karşıya. Miss Bolivya Mundo 2020 ve Miss Charm Bolivya 2023 unvanlarına sahip genç kadın, silah kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklandı.

Bebek yüzlü suçlu: Eski güzellik kraliçesi silah kaçakçısı çıktı

Bolivya'nın eski güzellik kraliçesi ve Miss Bolivya Mundo 2020 ile Miss Charm Bolivya 2023 seçilen 22 yaşındaki Alondra Mercado Campos, silah kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklandı. Genç kadın, Instagram'da paylaştığı erotik fotoğrafları ve güzellik yarışmalarındaki başarıları ile tanınıyordu. Ancak Campos'un evinde yapılan aramada büyük miktarda silah ve AK-47 mühimmatı bulundu.

Alondra Mercado Campos, şu anda Beni'deki Trinidad Kadınlar Hapishanesi'nde tutulmaktadır. Polis, Campos'un evinde bulunan silahlar ve mühimmat ile ilgili soruşturma başlatmıştır.

Savcılara göre, Campos'un arabasında yapılan adli tıp testlerinin uyuşturucu suçlamalarına kanıt sağlayabileceği belirtiliyor. Ayrıca, Campos'un ismi açıklanmayan partneri de şu anda kaçak durumda olup uyuşturucu kaçakçılığı suçlamasıyla sorgulanmak üzere aranmaktadır.

Beni Departmanı Savcı Yardımcısı Geraldo Balderas, "Erkek arkadaşı kontrollü madde ticareti yapmaktan soruşturuluyor ve bir kaçak. Campos'un da ele geçirilen cep telefonunda bulunan videolarda, kendisinin ve partnerinin polis tarafından ele geçirilen yasadışı silahlarla yer aldıkları ortaya çıktı" dedi.

Bu olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.


Haber Kaynağı : 12punto

Alondra Mercado Campos Bolivya