Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,0377
Dolar
Arrow
34,0303
İngiliz Sterlini
Arrow
45,3604
Altın
Arrow
2830,0000
BIST
Arrow
9.975

Polis şefi 'şüpheli' helikopter kazasında öldü: Soruşturma başlatıldı

El Salvador'da ülkenin polis şefi, şüpheli olarak nitelenen bir helikopter kazasında öldü. Polis şefinin şüpheli bir şekilde helikopter kazasında yaşamını kaybetmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Polis şefi 'şüpheli' helikopter kazasında öldü: Soruşturma başlatıldı

12PUNTO DIŞ HABERLER

El Salvador Polis Teşkilatı Şefi Mauricio Arriaza, Pazar akşamı seyahat ettiği askeri helikopterin düşmesi sonucu öldü. Arriaza'nın yaşamını yitirdiği helikopter kazası, yerel medya ve devlet otoriteleri tarafından 'şüpheli' olarak nitelendi. Arriaza'nın yanı sıra 8 kişinin daha öldüğü helikopter kazasıyla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Mauricio Arriaza, milyonlarca dolarlık bir dolandırıcılık soruşturmasında şüpheli olan bir kişiyi helikopterle başkent San Salvador'a götürüyordu. Yetkililer, helikopterin kalkıştan kısa bir süre sonra düştüğünü açıkladı.

El Salvador'da, yerel bir bankanın eski müdürlerinden olan firari Manuel Coto'nun zimmetine 35 milyon dolar geçirdiği iddiasıyla soruşturma başlatılmıştı. Uçakta bulunan şüpheli, bu soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.

El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, X hesabından paylaştığı mesajda, helikopterin düşmesinin bir kaza olarak değerlendirilmemesi gerektiğini belirterek soruşturma başlatılmasını emrettiğini duyurdu.


Haber Kaynağı : 12punto

El Salvador Polis helikopter kazası Helikopter