Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Trump İncil satmaya başladı: 'Tanrı Amerika'yı korusun'

Eski ABD Başkanı Donald Trump, 2024 seçimleri için kampanyasını desteklemek amacıyla İncil satmaya başladığını duyurdu. Trump İncilleri tanesi 59.99 dolardan satışa sundu.

Trump İncil satmaya başladı: 'Tanrı Amerika'yı korusun'

12PUNTO DIŞ HABERLER

Son dönemde yasal yaptırımlarla ve mali cezalarla karşı karşıya kalan Donald Trump, 59.99 dolar fiyatla İncil satmaya başladığını açıkladı. Trump'ın son 'ürünü' için yaptığı tanıtımlarda, 'ABD Başkanı tarafından onaylanan tek İncil' ifadesi kullanıldı. Seçim kampanyasını finanse etmekte sorun yaşayan Trump, İncili ayrıca 'okuması kolay' ve 'ince tasarımlı' diyerek tanıttı.

Trump, Salı günü Truth Social platformunda destekçilerini country şarkıcısı Lee Greenwood'un vatansever baladından ilham alan "Tanrı ABD'yi Korusun" İncilini satın almaya çağıran bir video yayınladı. 

Destekçilerini kitabı 59,99 dolara satan bir web sitesine yönlendiren Trump, "Mutlu Kutsal Haftalar! Amerika'nın Tekrar Dua Etmesini Sağlayalım. Kutsal Cuma ve Paskalya'ya girerken, sizi Tanrı ABD'yi Korusun İncilinin bir kopyasını almaya teşvik ediyorum" diye konuştu.

TRUMP'A YÜZLERCE MİLYON DOLARLIK CEZALAR VERİLMİŞTİ

İncil satışı, Trump'ın bir dizi hukuki suçlamanın yanı sıra dört suç duyurusuyla mücadele ederken, artan yasal faturalar nedeniyle ciddi bir para sıkıntısıyla karşı karşıya kaldığı bir dönemde başladı. New York Temyiz Mahkemesi, pazartesi günü Trump'a 10 gün içinde 175 milyon dolar yatırması halinde, sivil dolandırıcılık davasında aldığı 454 milyon dolarlık cezanın tahsil edilmesinin erteleneceğini bildirmişti.

Trump, kendisini cinsel saldırıyla suçlayan yazar E. Jean Carroll'un açtığı hakaret davalarıyla bağlantılı olarak halihazırda 92 milyon dolarlık bir kefalet ödemişti.

Yayınlanan videoda Trump şu ifadeleri kullandı: 

"Tüm Amerikalıların evlerinde bir İncil'e ihtiyacı var ve bende de çok var. Bu benim en sevdiğim kitap. Sizi bu İncil'i almanız için desteklemekten ve cesaretlendirmekten gurur duyuyorum. Amerika'nın yeniden dua etmesini sağlamalıyız."

Trump geçtiğimiz ayda Sneaker Con'da 399 dolarlık altın rengi "Never Surrender High-Tops" isimli bir ayakkabı satmaya başlamıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Donald trump İncil ABD ABD seçimleri