Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Elon Musk'tan yeni ketamin iddiası: 'Tesla yatırımcılarına faydalı!'

Katıldığı her programda gündem olan bir açıklama yapmayı başaran Elon Musk, şimdi de ketamin kullanmasının Tesla yatırımcılarının faydasına olduğunu iddia etti.

Elon Musk'tan yeni ketamin iddiası: 'Tesla yatırımcılarına faydalı!'

Elon Musk, Don Lemon ile X üzerinden yayımlanacak bir program için anlaşmış, ilk bölüme kendisi konuk olmuştu. Daha ilk bölüm yayımlanmadan da yayıncıya sinirlenen Musk, programı iptal ettiğini açıklamıştı.

Webtekno'nun haberine göre, programın ilk bölümü yayımlanırken Musk'ın programdaki ketamin açıklamaları gündem oldu.

Elon Musk, programda yaptığı açıklamada, doktor kontrolü altında reçeteli olarak ketamin kullanmasının "olumsuz kimyasal zihin yapısını iyileştirdiğini" ifade etti.

İlk olarak ağustos ayında attığı tweetlerde ketamin kullandığını açıklayan Musk, bu maddeyi "beyni süper negatif olduğunda" kullandığını söylemişti. 

YARDIMCI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Lemon ile yaptığı röportajda Musk, ketamin kullanmasını "Kamuya açık bir firma olan Tesla'yı yönetmesine yardımcı olduğu" gerekçesiyle savundu.

Musk, "Önemli olan uygulama. Tesla, otomobil endüstrisinin geri kalanının toplamı kadar değerli ve sıfırdan geldi. Yatırımcı açısından bakarsak, kullandığım bir şey varsa, kullanmaya devam etmem gerekir" ifadelerini kullandı. 


Haber Kaynağı : 12punto

Elon Musk tesla