Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

AKP'li Elitaş'tan 5 bin lira açıklaması

AKP Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kayseri'de esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Elitaş burada 5 bin liralık ikramiye ödemesine dair açıklamada bulundu.

AKP'li Elitaş'tan 5 bin lira açıklaması

Tarihi Kapalı Çarşı'daki Urgancılar Çarşısı'nı gezen Elitaş, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

Urgancılar Çarşısı'nda bulunan ve restorasyon çalışmaları devam eden Gön Hanı'nda da incelemelerde bulunan Elitaş, çalışmalar hakkında Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'ndan bilgi aldı.

Burada basın mensuplarına açıklama yapan Elitaş, ecdatlarının kendilerine bıraktığı tarihi yapıları restore ederek gelecek nesillere olan borçlarını yerine getirdiklerini söyledi.

"HAYIRLI UĞURLU OLSUN"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün, emekli olup çalışmaya devam edenlerin de 5 bin lira ikramiyeden faydalanacağı açıklaması yaptığını söyleyen Elitaş, "4 milyon 700 bin kişiye yakın 5 bin liralık yüzüncü yıl anısına verilen bir kerelik ikramiyeyi de Cumhurbaşkanı'mız herkese müjdeledi. Esnafımıza, tarım sektörüyle uğraşan çiftçilerimize hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

Elitaş'a ziyaretinde, AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve ilçe belediye başkanları eşlik etti.



Haber Kaynağı : AA

çiftçi Emekli Erdoğan esnaf getir ikramiye Recep Tayyip Erdoğan