Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Faizsiz evlilik kredisine ilk gün kaç kişi başvurdu? Bakan Göktaş'tan 'Aile ve Gençlik Fonu' açıklaması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, başvuruları dün başlayan ve kamuoyunda faizsiz evlilik kredisi olarak bilinen Aile ve Gençlik Fonu'na kaç kişinin başvurduğunu açıkladı.

Faizsiz evlilik kredisine ilk gün kaç kişi başvurdu? Bakan Göktaş'tan 'Aile ve Gençlik Fonu' açıklaması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, başvuruları dün başlayan Aile ve Gençlik Fonu'na (kamuoyunda bilinen adıyla faizsiz evlilik kredisi) ilişkin açıklamalarda bulundu.

Afyonkarahisar'daki bir otelde düzenlenen proje tanıtım toplantısında konuşan Göktaş, "Aile ve Gençlik Fonu'na başvuruları dün itibarıyla bakanlığımızın internet sitesinden almaya başladık. Pilot bölge olarak belirlediğimiz deprem bölgesinden başlattığımız fona şu ana kadar 1112 genç çiftimiz başvurdu" ifadelerini kullandı.

Göktaş sözlerini şöyle sürdürdü;

"Cumhurbaşkanı'mızın vizyonu doğrultusunda gençlerimizin yuva kurmasını kolaylaştıracak adımı da attık. Gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmelerine destek olmak amacıyla hayata geçirdiğimiz Aile ve Gençlik Fonu'na başvuruları dün itibarıyla bakanlığımızın internet sitesinden almaya başladık. Pilot bölge olarak belirlediğimiz deprem bölgesinden başlattığımız fona şu ana kadar 1112 genç çiftimiz başvurdu. Gençlerimiz bu destek ile aynı zamanda kendi projelerini de hayata geçirebilecek. İnanıyorum ki ülkemiz için yararlı olacak pek çok proje, verilecek bu destekle hayat bulacak. Fona gösterilen bu yoğun ilgiden dolayı tüm gençlerimize teşekkürlerimi sunuyorum."


Haber Kaynağı : AA

Aile ve Gençlik Fonu evlilik evlilik kredisi faizsiz evlilik kredisi Mahinur Özdemir Göktaş