Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Giyim sektöründe yeni bir halk arz kapıda

Modanisa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Sami Güzel, katıldığı bir programda halka arza gitmeyi planladıklarını söyledi. Ayrıca Güzel, pazarda hızlı büyüdüklerini ve taleplin olduğunu ifade etti.

Giyim sektöründe yeni bir halk arz kapıda

Modanisa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Sami Güzel, Yatırım Vizyonu programına katıldı. Güzel, programda markanın geleceği hakkındaki planlarından bahsetti. 

"İHRACAT ŞİRKETİYİZ"

Güzel, çeşidi az olan bir pazara yöneldiklerini ve iyi bir taleple karşılaştıklarını şu sözlerler aktardı:

"Kurulduktan hemen sonra gerek konfeksiyon gerek eşarp-şal alanında müşterilerimize her gün 200-300 yeni ürün sunmaya başladık. Çeşidi az olan bir pazara odaklandık, büyük bir ilgi ile karşılaştık. Almanya’daki yüksek Türk nüfusu nedeniyle hızlı büyüdük. 5 kıtada 140 ülkeye satış yapan bir ihracat şirketiyiz” şeklinde konuştu.

HIZLI ÜRETİMDE TÜRKİYE

Güzel, ABD’deki alım gücü ve e-ticaret alışkanlıklarının çok yüksek olduğunu söyledi.

E-ihracatta lojistik ve ödeme sistemlerinin çok geliştiğini ifade eden Güzel “Aynı gün ihracatçı olabiliyorsunuz. Bizim aslında Türkiye gibi bir avantajımız var. Küçük atölyelerle çok hızlı üretim yapabiliyoruz. Coğrafi olarak da çok avantajlıyız; hem Ortadoğu pazarına hem de Avrupa pazarına aynı sürede gönderim yapabiliyoruz. Girişimcilere tavsiyem hemen başlasınlar, pes etmesinler” ifadelerini kullandı.

Güzel, “Yatırımlarla birlikte stratejimiz gelişiyor. Bu yıl 5 yeni mağaza açtık. Birkaç yıl içinde halka arza gitmeyi hedefliyoruz” dedi.



Haber Kaynağı : 12punto

Halka arz Modanisa