Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

7 ilde eş zamanlı operasyonda 34 IŞİD terör örgütü üyesi yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "KAFES-35" operasyonuyla haklarında İnterpol'ün Kırmızı Bülten ve Difüzyon Mesajı ile arama kaydı bulunan 34 yabancı uyruklu IŞİD Terör Örgütü Üyesi şüpheli yakalandı.

7 ilde eş zamanlı operasyonda 34 IŞİD terör örgütü üyesi yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye genelinde gerçekleştirilen "KAFES-35" operasyonu kapsamında 7 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 34 yabancı uyruklu IŞİD terör örgütü üyesinin yakalandığını duyurdu. Yerlikaya, operasyonun İnterpol'ün Kırmızı Bülten ve Difüzyon Mesajı ile arama kaydı bulunan şüphelilere yönelik gerçekleştirildiğini belirtti.

İstanbul, Kocaeli, Yalova, Kayseri, Bursa, Düzce ve Yozgat illerinde gerçekleştirilen operasyonlarda Kırmızı Bülten ve Difüzyon Mesajı ile aranan şüphelilerin yakalandığını ifade eden Bakan Yerlikaya, operasyonlarda ruhsatsız tabancalar ile birlikte çok miktarda döviz ve dijital materyalin ele geçirildiğini aktardı.

Bakan Yerlikaya, operasyonlarda görev alan polis ekiplerini tebrik ederken, Türk devletinin terör, suç ve tehditlere karşı kararlı bir duruş sergilediğini vurgulayarak, "Devletimizin nefesi, terör ve iş birlikçilerinin, organize suç örgütlerinin, zehir tacirlerinin, suç odaklarının her zaman enselerindedir ve enselerinde olmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Ali Yerlikaya İçişleri bakanı kırmızı bülten