Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Abdulkadir Selvi'den Erdoğan'a: 'İyi ki Erdoğan gibi bir Cumhurbaşkanımız var'

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya'daki konuşmasını övdü. Selvi, "İyi ki Erdoğan gibi bir Cumhurbaşkanımız var" dedi.

Abdulkadir Selvi'den Erdoğan'a: 'İyi ki Erdoğan gibi bir Cumhurbaşkanımız var'

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya ziyaretindeki konuşmalarını övdü.

"İKİNCİ ONE MUNİTE"

Selvi, bugünkü yazısında "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Davos’ta İsrail Cumhurbaşkanı Peres’e, 'Siz öldürmeyi iyi bilirsiniz' diyerek 'One Minute' çekmişti. Gazze katliamının vahşet boyutuna ulaştığı bir dönemde Almanya’da İsrail’in uşağı haline gelmiş olan batı dünyasına ikinci 'One Minute' çekti" dedi. 

"İYİ Kİ ERDOĞAN VAR"

Selvi, Erdoğan'ın "Türk-Alman ilişkilerini ve NATO ile olan ilişkilerinizi tehlikeye atmış olmuyor musunuz? AB yapımı Eurofighter tedariki konusunda endişe duymuyor musunuz?" diye soran gazeteciye "Bir basın mensubu olarak bizi bununla tehdit etmeyin" diye yanıt vermesine atıfta bulunarak, "Hele Alman gazetecinin Eurofighter uçağı alımı üzerinden Türkiye’yi tehdit etmesine karşılık 10 numara beş yıldız cevabını verdi. O anda iyi ki Recep Tayyip Erdoğan gibi bir Cumhurbaşkanımız var diye düşündüm. İnsanlığın sesi, cesur bir lider olan Erdoğan’la gurur duydum. Onur duydum" yorumunu yaptı. 


Haber Kaynağı : 12punto

Abdulkadir Selvi Almanya Cumhurbaşkanı Erdoğan One minute