Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Acun Ilıcalı, EXXEN'de yayınlanan Avrupa kupaları maçlarından zarar ettiğini açıkladı!

Acun Ilıcalı, sahibi olduğu EXXEN platformunda yayınladığı Avrupa kupası maçlarında ciddi zarar ettiğini açıkladı. Ilıcalı, ihalede düşük bir teklif verdiğini söyleyerek TRT'yi tebrik etti.

Acun Ilıcalı, EXXEN'de yayınlanan Avrupa kupaları maçlarından zarar ettiğini açıkladı!

Acun Ilıcalı, EXXEN platformunda yayınladığı Avrupa kupası maçlarında ciddi zarar ettiğini Beyaz TV'ye açıkladı. Ilıcalı, ihalede düşük bir teklif verdiğini belirterek TRT'yi tebrik etti. Ayrıca, TRT'nin açık kanaldan yayın yapmayı düşündüğünü belirtti.

Acun Ilıcalı, kendi sahibi olduğu EXXEN platformunda yayınlanan Avrupa kupası maçlarında mali kayıp yaşandığını açıkladı. Beyaz TV'ye verdiği röportajda Ilıcalı, Şampiyonlar Ligi'nde son üç yılda önemli bir zararın söz konusu olduğunu ve bu konuda büyük bir hevesle olmadıklarını belirtti. Ilıcalı, düşük bir teklif verdiklerini söyleyerek ihaleyi kazanan TRT'yi tebrik etti.

Ilıcalı'nın açıklamalarına göre, TRT'nin ihaleyi kazanmasının ardında düşük teklifin etkisi olduğu anlaşılıyor. Ilıcalı, TRT'nin yeni platformlarını tanıtmak istediklerini ve bu nedenle düşük bir teklif yaptıklarını ifade etti.

Ayrıca, Ilıcalı, TRT'nin açık kanaldan yayın yapmayı düşündüğünü belirtti. Kendisinin bu konuda bir gücü olmadığını söyleyen Ilıcalı, futbolseverler için açık kanaldan yayın yapmanın olumlu bir gelişme olacağını ifade etti.


Haber Kaynağı : 12punto

Acun Ilıcalı TRT Exxen