Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ahmet Hakan’dan 'Astrolog Meral' yorumu: 'Çare yabancı astrolog...'

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını iddia eden ve Süper Lig'de Galatasaray'ın şampiyon olmasınına ardından aldığı eleştiriler sonrası sinkaflı küfürler savurup gözaltına alınan Astrolog Meral Güven için, "Yargılanması gerekir" dedi.

Ahmet Hakan’dan 'Astrolog Meral' yorumu: 'Çare yabancı astrolog...'

Süper Lig'de Galatasaray'ın şampiyon olmasının ardından; bitime 2 hafta kala dahi Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını iddia eden ve sonuçların ardından yoğun şekilde eleştirilen Astrolog Meral Güven ettiği küfürler nedeniyle gözaltına alınmıştı. 

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ise, Güven'e tepki gösterdi. 

"YABANCI VAR GİBİ YABANCI ASTROLOG"

“Küfürler etti deyip geçmeyeyim. Öyle böyle değil. Çok ağır küfürler. Üstü açılmadık küfürler. Hiçbir azılı küfürbazın aklının ucundan bile geçmeyecek küfürler” diyen Hakan, “Bu terbiyesiz astroloğun ettiği küfürlerin tamamında din ve dince kutsal sayılan değerler vardı. Her küfrüne Allah’la başlıyor, Allah’la bitiriyordu. Bu açıdan suç işlemiştir bu astrolog. Yargılanması gerekir” dedi.

Hakan, “Ayrıca bu hanımın akıl ve ruh sağlığının yerinde olup olmadığının kontrolü için bir kliniğe sevk edilmesinde toplum sağlığı açısından sayısız yarar var. Galiba çare: Tıpkı yabancı VAR hakemleri gibi yabancı astrologlar” ifadelerini kullandı.

Hakan, yazısının sonunda Meral Güven hakkında halkı kin ve düşmanlığa sevk etmekten soruşturma açıldığını hatırlatarak, “Akıl ve ruh sağlığı açısından da incelemeye tabi tutulursa... Tam olacak” dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

Astrolog Meral Güven Fenerbahçe Galatasaray Ahmet Hakan