Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Ahmet Hakan’dan Ayşenur Arslan yorumu

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Ankara’daki terör saldırısıyla ilgili yaptığı açıklamadan sonra ifadesi alınan gazeteci Ayşenur Arslan’ı köşesine taşıdı.

Ahmet Hakan’dan Ayşenur Arslan yorumu

Gazeteci Ayşenur Arslan, Halk TV’deki Medya Mahallesi programında Ankara’daki bombalı terör saldırısıyla ilgili söylediği sözler üzerine gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Arslan’ın gözaltına alınmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, "Ayıplanır, yadırganır, kınanır, eleştirilir, 'Bu kadar da olmaz' denir. Ama bu sorumsuzluk, kriminalize edilmez. Buradan bir gözaltı ya da tutuklama çıkmaz. Neyse ki... Çıkmadı, çıkarılmadı. Gözaltı uygulaması yapılmadı. İfadesine başvuruldu. Ve hemen serbest bırakıldı. Çok şükür" yorumunu yaptı.

Hakan yazısının devamında şu ifadelere yer verdi;

"Tamam, kabul. Olayın oluş biçimiyle ilgili bir sürü soru işareti var. Fakat en küçük bir bilgiye, en ufak bir uzmanlığa yaslanmadan bu soru işaretlerini gidermeye çalışıyor ekranda. Bunu yaparken de bir sürü çam deviriyor. Yanlış anlaşılmalara kırmızı dipli mumla davetiye çıkarıyor.

Bir de gayri ciddilik sorunu var. “Baltalar elimizde / Uzun ip belimizde” şarkısını, “Tabancalar elimizde / Bombalar belimizde” diye söylüyor. Alaycı bir melodiyle söylüyor bu şarkıyı. Dünyanın hiçbir televizyonunda bu kadar ciddi bir olaya bu kadar gayriciddi yaklaşıldığı görülmemiştir."



Haber Kaynağı : 12punto

Ahmet Hakan Ayşenur Arslan