Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

AKP İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den Kanal İstanbul itirafı. 'Süreç devam ediyor'

AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Medyascope’ta gazeteci Ruşen Çakır’ın gündemdeki konulara ilişkin sorularını yanıtladı. Kabaktepe, programda yaptığı açıklamalarda Kanal İstanbul projesinin devam ettiğini söyledi.

AKP İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den Kanal İstanbul itirafı. 'Süreç devam ediyor'

AKP İBB adayı Murat Kurum, Kanal İstanbul projesi ile ilgili “Başka önceliklerimiz var” açıklamasından hemen sonra İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’den ‘Kanal İstanbul projesi ile ilgili süreç devam ediyor” itirafı geldi. 

Kabaktepe, Kanal İstanbul ilgili soruyla, projeyle ilgili sürecin devam ettiğini söyledi.

AKP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Murat Kurum, dün katıldığı bir programda Kanal İstanbul projesi ile ilgili AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Kanal İstanbul’la ilgili kendisinden talebi olursa “Başka önceliklerimiz var” diyerek karşı çıkacağını söylemişti.

Ancak AKP İl Başkanı Karatepe, bu sürecin bakanlık nezdinde sürdüğünü ifade etti.

Karatepe’nin soruya yanıtı şöyle:   

“Kanal İstanbul şu an yerel seçim sürecinde Murat beyin de ifade ettiği gibi İBB projesi olarak değil, ama Kanal İstanbul diye bakanlığımızın bir projesi var. Bununla ilgili ilanlar yapılıyor, düzenlemeler yapılıyor. O süreç kendi bağlamında yürüyen bir süreç.

Şu an Kanal İstanbul süreci kendi bağımsız bir şekilde ilerlediği için basit bir projeden değil, büyük bir projeden bahsediyoruz. Bunun çalışması çok uzun vakitler de alıyor.  Bir çok bağımsız mülkiyet sahibini ilgilen durumlar var. Dolayısıyla o kendi bağlamında yürüyen bir süreç. “


Haber Kaynağı : 12punto

AKP akp ibb adayı düzenleme Erdoğan İBB Kanal İstanbul Murat Kurum Osman Nuri Kabaktepe