Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

AKP'li eski başkan 'uyuşturucudan' tutuklandı

İki yıl önce kokain içtiği görüntüleriyle gündem olan eski AKP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç'ın, 52 ilde düzenlenen, “Narkoçelik-15” operasyonunun ardından tutuklandığı ortaya çıktı.

AKP'li eski başkan 'uyuşturucudan' tutuklandı

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde 7 Mayıs'ta 52 ilde düzenlenen, “Narkoçelik-15” operasyonunda Yozgat'ta gözaltına alınan 13 şüpheliden 10'unun tutuklandığı aktarıldı. Tutuklananlar arasında eski AKP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç'ın da olduğu tespit edildi.   

Birgün'de yer alan habere göre, adliyeye sevk edilen ve hakim karşısına çıkarılan Kürşat Kılıç, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AKP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, 9 Aralık 2021'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile görevinden istifasını duyurmuştu. İstifasının ardında, bir videonun olduğu öne sürüldü.Videoda Kürşat Kılıç olduğu öne sürülen kişinin makamında uyuşturucu kullandıktan sonra sızmış halde olduğu görüldü.

Makam odasındaki masanın çekmecesinde mavi bir poşet içerisinde uyuşturucu madde ve hassas tartı da kameraya yansıdı.

Kılıç, istifasının ardından savunmasında bayıltıldığını iddia ederek "Böyle bir maddeyi kullanma ihtimalimin olmadığı beni tanıyan herkesin malumudur." demişti.


Haber Kaynağı : 12punto

Kürşat Kılıç AKP