Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,0698
Dolar
Arrow
34,2356
İngiliz Sterlini
Arrow
44,4960
Altın
Arrow
2993,0000
BIST
Arrow
8.654

AKP’nin Bahçeli-DEM Parti hesabı ortaya çıktı! ‘Özellikle Kürt seçmen açısından...'

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin DEM Partili vekillerle tokalaşmasını olumlu karşılayan AKP'li bir yöneticinin “Bahçeli’nin bir adım atması bizim için on adım atmamız anlamına geliyor. Özellikle Kürt seçmen açısından olumlu dönüşleri olacaktır" yorumunu yaptığı öğrenildi.

AKP’nin Bahçeli-DEM Parti hesabı ortaya çıktı! ‘Özellikle Kürt seçmen açısından...'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin DEM Partili vekillerle tokalaşmasının ardından terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'a yaptığı “Örgütünün tek taraflı tasfiye edileceğini ilan etsin” çağrısı gündemdeki yerini koruyor.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Bahçeli’nin DEM Parti Eş Başkanları ile tokalaşması önemli bir adım” açıklaması ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in Erdoğan ve Bahçeli'ye teşekkür etmesi 'yeni çözüm süreci' tartışmalarını alevlendirdi.

Bahçeli’nin DEM Partililerle tokalaşması ve yaptığı çağrı AKP’de de olumlu karşılandı.

Bahçeli’nin açıklamalarını “çok olumlu” olarak nitelendiren bir AKP’li yönetici bunun partiye sağlayacağı avantajları anlatırken, “Bahçeli’nin bir adım atması bizim için on adım atmamız anlamına geliyor. Özellikle Kürt seçmen açısından olumlu dönüşleri olacaktır. Oy geçişkenliği artacaktır” değerlendirmesini yaptı.



Haber Kaynağı : 12punto

çözüm süreci Devlet Bahçeli DEM Parti AKP Recep Tayyip Erdoğan