Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

AKP'nin İBB adayı Murat Kurum, CHP lideri Özgür Özel'i hedef aldı: 'Siyasetin tozlu raflarına göndereceğiz'

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Buluşması'nda konuştu. Kurum, CHP lideri Özgür Özel için " 31 Mart'ta CHP eş genel başkanlığını bırakacak ama nereye gider bilmiyoruz. Onu siyasetin tozlu raflarına göndereceğiz" dedi.

AKP'nin İBB adayı Murat Kurum, CHP lideri Özgür Özel'i hedef aldı: 'Siyasetin tozlu raflarına göndereceğiz'

Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum, Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı'nda düzenlenen Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Buluşması'nda konuştu. 

Kurum, CHP lideri Özel'i hedef aldığı konuşmasında şunları söyledi:

"ONU SİYASETİN TOZLU RAFLARINA GÖNDERECEĞİZ"

"Biz hep millet için yapan, millet için üreten tarafta olacağız. Bu ilgisiz ve beceriksiz belediye başkanı gibi olmayacağız. En son ne yaptı hatırlayın. Bizim Rabia işaretimizle aklı sıra dalga geçerek, kendince Cumhur İttifakı seçmenini aşağıladı. Milletimizin değerleriyle alakası olmayan, kibri aklının önüne geçmiş mevcut CHP'li İBB başkanı milletin değerleriyle dalga geçmeye utanmıyor. Bak buradan net söylüyorum, senin o parmakların sayısına değil, manasına itirazın var. Senin itirazın tek devlete, senin itirazın tek bayrağa, senin itirazın tek millete, senin itirazın tek vatana. 31 Mart'ta, bu aziz millet, o eller, öyle bir demokrasi tokadı atacak ki öyle bir sallayıp seni tatile gönderecek ki sen de ne olduğunu anlayacaksın. 31 Mart'ta gümbür gümbür geliyoruz. Yarı zamanlı belediye başkanı görecek, onu süresiz tatile göndereceğiz. Bir de bunların eş genel başkanı var. Adı Özgür ama özgür değil. 31 Mart'ta CHP eş genel başkanlığını bırakacak ama nereye gider bilmiyoruz. Onu siyasetin tozlu raflarına göndereceğiz."

 


Haber Kaynağı : AA

Cumhur İttifakı Murat Kurum Memur-Sen Özgür Özel