Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

AKP'nin İzmir adayı Hamza Dağ, MHP İl Başkanlığını ziyaret etti: 'İzmir'in sokaklarında her yeri gezeceğiz'

Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, MHP İzmir İl Başkanlığını ziyaret ederek, yerel seçimlerde MHP'den destek istedi.

AKP'nin İzmir adayı Hamza Dağ, MHP İl Başkanlığını ziyaret etti: 'İzmir'in sokaklarında her yeri gezeceğiz'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında yerel seçimlere dair açıklamalarda bulunan Dağ, Cumhur İttifakı'nın 15 Temmuz'da kurulduğunu ve bu birlikteliğin Türkiye'nin devamı ve bekası için önemli olduğunu vurguladı. Dağ, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bu süreci uyumlu bir şekilde sürdürdüklerini belirtti.

İzmir'in her yerindeki meselelerine hakim olduk diyen Dağ, şunları dile getirdi:

"Bu şehirde 4 dönem milletvekilliği yapmak bize nasip oldu. Merkezi iktidarda çözülmesi gerekenleri çözmeye gayret gösterdik. Şimdi de artık belediyeyle, yerelle buluşturarak bu meseleleri çözme noktasında irademizi ortaya koyacağız.

İnşallah bunu hem büyükşehir belediye başkanı olarak hem de 30 ilçede inşallah kazanacağımız belediyelerle ve diğer 30 ilçenin tamamıyla inşallah hayata geçireceğiz. Hem çok heyecanlı, keyif alacağımız yaklaşık 2,5 aylık bir kampanya dönemi geçireceğiz. Ondan sonra da 4,5 milyon hemşerimizle 5 yıllık bir belediye başkanlığı döneminde de İzmir'in sokaklarında her yeri gezeceğiz."

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de kendisini ziyarette bulunan Dağ'a başarılar diledi.


Haber Kaynağı : 12punto

Cumhur İttifakı Devlet Bahçeli Hamza Dağ Recep Tayyip Erdoğan AKP