Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Alaattin Çakıcı’dan HEDEP'li Gergerlioğlu’na tehdit: 'Aklını başına al!'

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, 'Haddini bileceksin' diyen HEDEP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nu tehdit etti. Çakıcı, "Densiz herif aklını başına al. Yüreğin yetiyorsa benimle yüz yüze gel" dedi. Bu tehdit sonrası Gergerlioğlu, Alaattin Çakıcı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Alaattin Çakıcı’dan HEDEP'li Gergerlioğlu’na tehdit: 'Aklını başına al!'

Meclis Genel Kurulu'nda gündem dışı söz alan HEDEP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine iftira atığını belirterek "Bu hakaret ve iftiraları misliyle Bahçeli'ye iade ediyorum. Halkın vekiline hakaret halka hakarettir.

Bahçeli talimatlarını Mustafa Şentop'a dinleterek vekilliğimi düşürüp adalet nöbetimde beni Meclisten çıkarsa da AYM'nin 15-0 oy birliği kararıyla Meclise döndüm, hadsizliği ve zulmü yendim; halkımızla beraber yendik. Hukuka çarpacaksın Bahçeli! Hazmedeceksin Bahçeli! Haddini bileceksin Bahçeli" şeklinde konuştu.

'BOYUNDAN BÜYÜK LAFLAR ETME'

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda HEDEP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nu tehdit etti.

Çakıcı tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Kandil uzantısı Osman Ömer Faruk Gergerlioğlu lafını bilmeyen densiz benim de ismimi katarak 'mafya ile niye resim çektirdin?' demiş. Sokakta herkes herkesle fotoğraf çektiriyor. Bu suç değildir. Densiz herif aklını başına al, sakın bir daha boyundan büyük laflar etme.

Yüreği olmayan Kandil'in Meclisteki kudurmuş çakalları; yüreğiniz yetiyorsa Türkiye'nin her yerine gidip geliyorum adamsanız benim ile yüz yüze gelin. Konuşacak yüreğiniz var mı?"

ALAATTİN ÇAKICI'NIN AÇIKLAMASININ TAMAMI

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Bu tehdit sonrası HEDEP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Alaattin Çakıcı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Alaattin Çakıcı Ömer Faruk Gergerlioğlu