Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Amerika'daki Eylül Öztürk'ten yurt dışı yasağına ilk değerlendirme

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Dilan Polat'ın 2019 yılında "şampiyonlar ligi" açıklamasıyla paylaştığı fotoğraftaki tüm fenomenler hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma dahilinde oyuncu Eylül Öztürk ve pek çok isim hakkında yurt dışına çıkma yasağı getirildi. Öztürk'ten bu kararla ilgili paylaşım geldi.

Amerika'daki Eylül Öztürk'ten yurt dışı yasağına ilk değerlendirme

Bir süre önce eşi ve çocuklarıyla birlikte Amerika'ya yerleşen ve bir anda lüks bir yaşantıya başlayan Eylül Öztürk ismi bir süredir gündeme geliyor.

İsminin birlikte anıldığı Dilan Polata'ın dolandırıcılık suçuyla hapse atılmasıyla birlikte adı gündeme gelen Eylül Öztürk ve diğer fenomenler hakkında soruşturma başlatıldı.

Yine bu soruşturma kapsamında arasında Eylül Öztürk'ün de bulunduğu pek çok isim hakkında yurt dışına çıkma yasağı getirildi.

Dava dosyasına adının girmesiyle ilgili paylaşımda bulunan Eylül Öztürk, bir süredir yurt dışında yaşadığı gerçeğini de hatırlatarak ilginç bir paylaşımda bulundu.

İşte Eylül Öztürk'ün o paylaşımı:

Evet şu anda bana da geldikleri kesinleşti anladığım kadarıyla...

Ben buradan bunu anlıyorum demek ki soruşturmaya veya incelemeye artık bu neyse dahil olduk ki bu beni çok mutlu etti.

Demek ki sona yaklaşıyoruz. Hep bir belirsizlik vardı çünkü! Ama ben zaten yurt dışındayım o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım ben


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Amerika Avukat Dilan Polat Dolandırıcılık Eylül Öztürk soruşturma