Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ankara'da yağmalama olayı

Ankara'nın Mamak ilçesinde bir şarküteri dükkanının cebir ve şiddet yoluyla kendisine teslim edilmesi için iş yeri sahibini tehdit eden şahıs tutuklanırken beraberindeki iki kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Ankara'da yağmalama olayı

Ankara'nın Mamak ilçesinde 3 kişinin bir şarküteri dükkanını  cebir ve şiddet yoluyla kendi üzerlerine almak için iş yeri sahibini ölümle tehdit ettiğini belirlendi. Olayla ilgili, Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şüphelileri yakalamak üzere çalışma başlattı ve şahısların aynı araç içerisinde İzmir’den Ankara istikametine hareket ettiklerini tespit etti.

BİRİ TUTUKLANDI

Emniyet, şüphelilerin bulunduğu aracı Ankara girişinde durdurarak E.Ş., B.K. ve D.M. isimli şahısları gözaltına aldı. Şahısların yapılan üst aramalarında yamalamaya çalıştıkları iş yeri sahibine ait toplam değeri 2 milyon 500 bin Türk Lirası olan 3 adet çek ele geçirildi.

Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden, B.K ve D.M isimli şahıslar 1 ay boyunca konutu terk etmeme ve adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, E.Ş. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Haber Kaynağı : 12punto

Yağmalama Ankara Mamak