Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Arzu Çerkezoğlu, DİSK’in 17. Genel Kurulu’nda yeniden genel başkan seçildi

DİSK’in Pendik’teki genel kurulunda yapılan oylamada, 300 delegeden 244’ünün oyunu alan Arzu Çerkezoğlu, konfederasyonun ilk kadın genel başkanı olarak görevine devam etme hakkı kazandı. Çerkezoğlu, teşekkür konuşmasında, DİSK’in Türkiye’nin dört bir yanında emek mücadelesi veren tüm kardeşlerle buluşacağını söyledi.

Arzu Çerkezoğlu, DİSK’in 17. Genel Kurulu’nda yeniden genel başkan seçildi

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, genel kurulda bir kez daha başkanlığa seçildi.

Pendik'teki bir otelde düzenlenen DİSK 17. Genel Kurulu'nun üçüncü gününde genel başkanlık seçimi için oylama yapıldı. Saat 10.00'da başlayan oylamada, 300 delegeden 244'ünün oyunu alan Çerkezoğlu, bir kez daha genel başkanlığa seçildiği açıklandı.

Tebrikleri kabul eden Arzu Çerkezoğlu, yaptığı konuşmada, genel kurulun ve genel başkanlık seçiminin gerçekleşmesinde emeği geçenlere ve seçime katılan delegelere teşekkür etti.

Çerkezoğlu, genel kurulun ardından aynı kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, "Türkiye'nin dört bir yanında, doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine, bütün iş kollarında DİSK'le buluşmayı bekleyen tüm kardeşlerimizle DİSK'i buluşturmak üzere yürüyoruz. Ürettiğimiz değerden hakça payımızı aldığımız, gelirde adalet, vergide adaletin olduğu, sendikal haklarımız için grev hakkımız için toplu sözleşme hakkımız için yürüyoruz" diye konuştu.

Çerkezoğlu, DİSK Genel Sekreterliği görevini yürüten ve gelecek dönemde yönetimden ayrılacak Adnan Serdaroğlu'na plaket takdim etti. DİSK'in 17. Genel Kurulu, genel başkan ve yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesiyle sona erdi.


Haber Kaynağı : AA

arzu çerkezoğlu DİSK