Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Aşkım Kapışmak’ın da gözaltına alındığı kripto soruşturmasında yeni gelişme

Ankara merkezli 21 ilde yüksek kazanç vaadiyle 1 milyar dolarlık vurgun yapan şebekeye yönelik operasyonda gözaltına alınan yazar Aşkım Kapışmak’ın işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Aşkım Kapışmak’ın da gözaltına alındığı kripto soruşturmasında yeni gelişme

Ankara merkezli 21 ilde "Smart Trade Coin" isimli sözde kripto varlık alım/satım platformu üzerinden "sıfır risk ile yüksek kazanç" vaadiyle nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen şahıslara yönelik düzenlenen "Sibergöz-42" operasyonları çerçevesinde İstanbul’da gözaltına alınan yazar Aşkım Kapışmak, Ankara’ya getirilmişti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada uluslararası dolandırıcılık eylemi ile haksız kazanç elde ettiği tespit edilen 127 şüphelinin yakalandığı operasyon çerçevesinde gözaltına alınan Kapışmak’ın işlemlerinin sürdüğü ve ifadesinin alınacağı öğrenildi.

Aşkım Kapışmak’ın örgütün üst düzey yöneticileriyle ‘Eğitim ve Bilgilendirme Kampı’ adı altında toplantılar yaptığı ve katılımcılara sertifika vererek yapıya insan kazandırdığı iddia edildi.

AŞKIM KAPIŞMAK KİMDİR?

1979 yılında İstanbul’da doğdu.  Arif Sağ müzik evinde şan eğitimi aldı.

MSM ( Müjdat Gezen Sanat Merkezi) sahne sanatları eğitimini tamamladı. Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler yüksek okulundaki eğitiminden sonra Newport International University’de Davranış Bilimleri – Psikoloji lisansını tamamladı. 

İki yıl boyunca Beden Dili Uzmanlığı ve İletişim Becerileri eğitimi de alan Kapışmak, Türkiye genelinde seminerler ve eğitimler vermeye başladı. Üniversiteden mezun olduktan sonra, Marmara Üniversite’sinde Etkili İletişim Becerileri dersleri verdi. 

Mindfulness eğitimini tamamlayıp uzmanlık belgesini aldı. 

Medya sektörüne Show TV, Star TV, Türkmax gibi TV kanallarında programlar hazırlayıp sunarak başlayan Kapışmak, çalışmaları ile ses getirerek medyada hem kendi programları ile hem konuk olduğu programlarla ses getirdi. ‘’En İyi Sahne Projesi Ödülü’’ ne sahip olan Aşkım Kapışmak tek kişilik gösterilerine başladı. 

Aşkım Kapışmak günümüzde üniversiteler, belediyeler, kurumsal şirketlerde yurt içi ve yurt dışında eğitimler vermektedir. Bununla birlikte birçok üst düzey yöneticinin iletişim danışmanı olan Kapışmak aile içi çatışma ve ilişki problemi yaşayan bireylere ve kurumlara danışmanlık eğitimleri de veriyor.

Aynı zamanda 13. kitabı olan Aşkım Kapışmak her sene kendi yazdığı ve kurguladığı seminerlerini kitlelerle buluşturmaya devam ediyor.


Haber Kaynağı : İHA

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Aşkım Kapışmak

İlgili Haberler