Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte ayrıntılar...

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nin bahar dönemi ara (vize) sınavları, 4-5 Mayıs tarihlerinde üç oturumda tamamlandı. İÜ AUZEF bahar dönemi vize sınav sonuçları, İstanbul Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre AKSİS üzerinden erişime açılacak. Şimdi gözler, ''2024 İÜ AUZEF vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?'' sorusunun yanıtında. İşte detaylar.

AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte ayrıntılar...

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) tarafından yayınlanan akademik takvim ile beraber 2023-2024 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı AUZEF ara (vize) sınav tarihleri belli olmuştu.

Takvim doğrultusunda AUZEF vize sınavları 4-5 Mayıs 2024 tarihlerinde 81 il ve KKTC'de bulunan sınav merkezlerinde yüz yüze yapıldı.

AUZEF VİZE SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İstanbul Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre AUZEF sınav sonuçları AKSİS üzerinden açıklanacak.

Ancak AUZEF vize sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli olmadı. Sonuçların sınav tarihinden itibaren 10 gün içerisinde yani 15 Mayıs 2024 tarihine kadar ilan edilmesi bekleniyor.

https://aksis.istanbul.edu.tr/Account/LogOn?ReturnUrl=%2f&AspxAutoDetectCookieSupport=1

AUZEF SINAV DEĞERLENDİRMESİ

Çoktan seçmeli sınavlarda aksi belirtilmediği sürece her ders için 20 soru sorulmakta ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilmektedir.

Açıköğretim programlarında dört (4) yanlış cevap, bir (1) doğru cevabı eksiltmektedir. (Yapılan her yanlış cevap için alınan toplam puandan 1,25 puan düşülmektedir.) Uzaktan öğretim programlarında başarı notu, hesaplama farklılığı nedeniyle bu kural uygulanmamaktadır.

Ara sınav sonuçlarının değerlendirmeye etki oranı %30, bitirme/telafi sınavının ise %70’tir..


Haber Kaynağı : 12punto

AUZEF İstanbul Üniversitesi