Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ayhan Bora Kaplan davasında yeni gelişme: Bakanlık harekete geçti

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yakınlığı iddia edilen ve 8 ay önce gerçekleştirilen operasyon sonucunda ‘suç örgütü’ lideri olduğu iddiasıyla tutuklanan Ayhan Bora Kaplan davasıyla ilgili olarak, İçişleri Bakanlığı iddiaları araştırmak üzere bir müfettiş atandığını belirtti.

Ayhan Bora Kaplan davasında yeni gelişme: Bakanlık harekete geçti

İçişleri Bakanlığı, tarafından Ayhan Bora Kaplan dosyasındaki iddialar için müfettiş atandığı belirtilerek, "Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için İçişleri Bakanlığımızca Mülkiye Müfettişleri görevlendirilmiştir" açıklaması yapıldı. 

İçişleri Bakanlığı, X hesabından yaptığı açıklamada; 

"22 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Yeniden Büyük ve Güçlü Türkiye için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda vermiş olduğu büyük destek ve 'Türkiye’nin Huzuru' için hukuktan aldığımız güçle son 10 ay içinde; 15'i Uluslararası, 40'ı ulusal, 78'i bölgesel, 336'sı yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütü çökertildi. 

Organize suç örgütleri ile mücadelemiz devam ederken bazı sosyal medya hesaplarından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddiaları içeren paylaşımlar yapılmaktadır. Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için İçişleri Bakanlığımızca Mülkiye Müfettişleri görevlendirilmiştir. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılmaya devam edecektir."

 


Haber Kaynağı : 12punto

Ayhan Bora Kaplan İçişleri Bakanlığı