Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ayhan Bora Kaplan'ın 750 metrekarelik evi satışa çıkarıldı! Değeri 1.2 milyon dolar

Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan’ın Ankara’da oturduğu lüks evin, bir ilan sitesinde 41 milyon liraya satışa çıkarıldığı ortaya çıktı. 750 metrekarelik ultralux tripleks dairesinde hamam, jakuzi, sauna ve hobi odası bulunuyor.

Ayhan Bora Kaplan'ın 750 metrekarelik evi satışa çıkarıldı! Değeri 1.2 milyon dolar

Uzun süredir gündemden düşmeyen suç örgütü lideri Ayhah Bora Kaplan bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi.

Politikyol’dan Altan Sancar’ın haberine göre; Kaplan’ın Ankara’da oturduğu lüks daire geçtiğimiz günlerde satışa çıkarıldı.

Bir internet sitesinde 12 Mayıs 2024 tarihinde verilen ilana göre ultralux tripleks daire, brüt 750 metrekareden oluşuyor.

Kayıtlara göre, Kaplan ailesinin 2022 yılında tescil ettirdiği söz konusu daire, Ankara’nın en lüks bölgelerinden birinde yer alıyor. Dairenin Türk hamamı ve saunanın yanı sıra beş banyosunun olduğu da aktarılırken, dairenin 7+2 oda sayısında oluştuğu görüldü.

İlanda daireye ait fotoğraflar da yer alırken ultraluks özellikleri görüldü. Satışa konu daire için istenen fiyat ise 41 milyon Türk lirası olarak belirlenmiş durumda.

TRİPLEKS DAİRENİN ÖZELLİKLERİ

Kaplan’ın satışa çıkartılan dairesinin özellikleri şöyle sıralandı:

"En büyük tip tripleks dairelerinden biri olan dairemizde bütün ankastreler Gaggenau markadır, ankastrelere çift kapılı sanayi tipi buzdolabı, bulaşık makinası, davlumbaz , mikrodalga fırın, kahve makinası dahildir. Tüm evde ömarka VRF klima sistemleri ve ses sistemi vardır. Ek olarak otomatik perdeler, gömme dolaplar, özel olarak tasarlanmış giyinme odası, Türk hamamı, jakuzi, sauna da dahildir. Ayrıca bu dairenin kapalı garaj alanının içinde kendisine ait hobi odası seklinde de kullanılabilecek özel kapalı bir garajı da vardır."


Haber Kaynağı : 12punto

Ayhan Bora Kaplan