Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ayşe Ateş, cinayete kurban giden eşi Sinan Ateş'e söz verdi. 'Rahat uyu sevgilim'

Ayşe Ateş, 1 Temmuz'da görülecek dava öncesinde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla cinayete kurban giden eşi Sinan Ateş'e söz verdi.

Ayşe Ateş, cinayete kurban giden eşi Sinan Ateş'e söz verdi. 'Rahat uyu sevgilim'

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla öne çıkan ve özellikle Temmuz ayında başlayacak dava sürecine dair gelişmeleri takipçilerine aktaran Ayşe Ateş, bu defa eşi Sinan Ateş'e duyduğu özlemi dile getiren satırlarla gündeme geldi. 

Eşinden ayrı kaldığı anlardaki hislerini, onsuz neler yaşadığını duygusal satırlarla aktaran Ayşe Ateş, eşi Sinan Ateş'e bir de söz verdi ve "davanı kimsesiz, hesabını hesapsız bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.

İŞTE AYŞE ATEŞ'İN EŞİNE SESLENDİĞİ O SATIRLAR

Öyle ağır ki bunları yazmak, öyle yakıyor ki içimi. Ne istediler senden, ne istediler bizden? Yavrularımızdan ne istediler?

Öyle canlı ki hayalin sanki gözlerimizi kapatıp açsak kapıdan girecek gibisin. Seni asla unutmayacağız. Sen, solmasın diye her gün zihnimize resmini çizdiğimiz bir çiçek gibisin. Korkma.

Dün sen, ben ve kızlarımız yatağını bilen bir ırmak gibiydik. Ömrümüz kendi hâlinde akıp gidiyordu. Seni çekip aldılar, kopardılar hikâyemizden. Seninle tamamlanan yanlarımızı, seninle tamamlanacak yarınlarımızı çaldılar. Bugün kızlarımız ve ben nereye akacağını bilmeyen coşkun birer kaynak gibiyiz. Senden sonra yaşamak mı? Sen yoksun ya, şimdi evimizde hiç kimsenin uğramadığı sahipsiz mezarlar gibiyiz. Sensiz hiçbir şeyin önemi, hiçbir şeyin anlamı kalmadı.

Ama rahat uyu sevgilim!

Acımız, nefretimiz, öfkemiz öyle büyük ki hayallerini sahipsiz, davanı kimsesiz, hesabını hesapsız bırakmayacağız!

Katlinde kimlerin eli varsa hepsini yargı önüne çıkarmak için son nefesimize kadar mücadele edeceğiz. 

Bizi yok sayamayacaklar, yıpratamayacaklar, yıldıramayacaklar!

Bizim kimseye helal edecek hakkımız yok.

Biliriz.

Senin de yoktu.


Haber Kaynağı : 12punto

Ayşe Ateş Sinan Ateş Sosyal Medya