Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ayşe Ateş, İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'nu ziyaret etti

Temmuz ayında gerçekleşecek dava öncesinde siyasi parti liderlerini ziyaret eden Ayşe Ateş, bu defa İYİ Parti'ye konuk oldu. Ateş, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ziyaretine dair paylaşımda bulundu.

Ayşe Ateş, İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'nu ziyaret etti

Yakın aralıklarla gerçekleştirdiği siyasi parti liderleri ziyaretleriyle dikkatleri çeken Ayşe Ateş, Ülkü Ocakları eski başkanı kocası Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili dava öncesinde bu defa İYİ Parti'yi ziyaret etti.

Kızlarıyla birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile bir araya gelen Ayşe Ateş, bu görüşmeye dair şu paylaşımı yaptı:

"İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Müsavat Dervişoğlu’nu kızlarım Banuçiçek ve Bengisu ile birlikte makamında ziyaret ettik. Kızlarım Müsavat Dedelerine karnelerini takdim ettiler.

Sayın Dervişoğlu ile 1 Temmuz günü yapılacak olan ilk duruşma öncesinde istişarede bulunduk. Kurmayları ile birlikte Sincan’da olacağını ve adalet yürüyüşümüzde bizi son güne dek yalnız bırakmayacağını yineledi.

Gösterdiği yakınlık, ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum."

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU DA PAYLAŞIMDA BULUNDU

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu da sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili şu paylaşımı yaptı:

"Sevgili Bengisu ve Banuçiçek karneleriyle birlikte dedelerine uğradı. Bu güzel ziyaret için kardeşim Ayşe Ateş’e teşekkür ederim."


Haber Kaynağı : 12punto

Ayşe Ateş İYİ Parti Müsavat Dervişoğlu Sinan Ateş Ülkü Ocakları