Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Bakan Göktaş'tan ayın 22'si için atama haberi: 'Şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının...'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Bursa'da şehit yakınları ve gazilerle iftar programında bir araya geldi. Bakan Göktaş burada yaptığı konuşmasında şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının kamu kurumlarına atamasını gerçekleştireceğini söyledi.

Bakan Göktaş'tan ayın 22'si için atama haberi: 'Şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının...'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bursa'da şehit yakınları ve gazilerle Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

"49 BİN 901 ŞEHİT YAKINI GAZİ VE GAZİ YAKININI İSTİHDAM EDECEĞİZ"

Bakan Göktaş, şehit ve gazilerin ülkeye büyük fedakarlık yaptıklarını belirterek, "Eğitimden istihdama, sağlıktan sosyal hizmetlere, konuttan ücretsiz seyahat hakkına kadar birçok alanda sizlere destek sağlamaya devam ediyoruz. Bu cuma, yani ayın 22'sinde şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarımızın kamu kurumlarına atamasını gerçekleştireceğimizin müjdesini de buradan sizlerle paylaşmak isterim. Böylece yapacağımız yeni atamalarla kamuda 49 bin 901 şehit yakını, gazi ve gazi yakınını istihdam etmiş olacağız" dedi.

"DEVLETİN TÜM İMKANLARINI SİZLER İÇİN SEFERBER ETTİĞİNDEN KUŞKUNUZ OLMASIN"

Şehit ve gazilerin vatan uğruna, bayrak uğruna canlarını feda ettiklerini belirten Bakan Göktaş, "Sizlerin gösterdiği bu büyük fedakarlık karşısında bizler de canı gönülden, derin bir vefayla çalışmaya, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sizler için ne yapmamız gerekiyorsa, hiç tereddüt etmeden yerine getiriyoruz.   

Devletimizin maddi ve manevi tüm imkanlarını sizler için seferber ettiğimizden hiç kuşkunuz olmasın. Şehit yakını ve gaziler olarak gösterdiğiniz vakur duruş milletimiz için gurur ve cesaret vesilesidir. Sizlerin hayatını kolaylaştırmak için, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürdürmeniz için her türlü desteğimizi sürdüreceğiz" dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

Aile ve Sosyal Hizmetler Mahinur Özdemir Göktaş atama şehit