Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Bakırköy’de tır otomobilin üzerine devrildi: 4 ölü

İstanbul Rauf Orbay Caddesi, Florya istikametine seyir halinde olan Mehmet F'nin (50) kullandığı 34 ER 260 plakalı tırın dorsesi, Bakırköy Yeşilyurt Hava Harp Okulu önündeki Havuzlu Kavşağı alt geçidine çarptı. Kaza sonucu 4 kişi yaşamını yitirdi.

Bakırköy’de tır otomobilin üzerine devrildi: 4 ölü

İstanbul Rauf Orbay Caddesi, Florya istikametine seyir halinde olan Mehmet F'nin (50) kullandığı 34 ER 260 plakalı tırın dorsesi, Bakırköy Yeşilyurt Hava Harp Okulu önündeki Havuzlu Kavşağı alt geçidine çarptı.

Çarpmanın etkisiyle tır, sol tarafında seyreden 34 TY 3045 plakalı otomobilin üzerine devrildi. Olayın ardından, ihbar üzerinde bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. 

4 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazada, otomobildeki sürücü Recep A. (45), Sultan A. (44), Güler Rukiye A. (67) ve Merve A. (16) hayatını kaybetti. Ailenin Florya Sosyal Tesisleri'ne iftara gittiği ve Çankırılı oldukları öğrenildi.

Çevredeki vatandaşlar ve ekiplerin yardımıyla tırın dorsesindeki kese kağıtları boşaltılarak yükü hafifletilmeye çalışıldı. Daha sonra tırın dorsesi vinç yardımıyla kaldırılıp, altında kalan otomobil çıkartıldı.

Kullanılamaz hale gelen otomobil çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, tırın kaldırılması için de çalışma yapılıyor.

Öte yandan, kazada hafif yaralanan tır sürücüsü Mehmet F. gözaltına alındı.

İstanbul Valiliği olayın ardından basın açıklaması yaptı. Açıklama şu şekilde:

"11.03.2024 günü saat 18.45 sıralarında Bakırköy Yeşilyurt Hava Harp Okulu önündeki Havuzlu Kavşağı alt geçidinde devrilen kamyonun altında kalan otomobilde bulunan 2’si çocuk 4 kişi hayatını kaybetmiştir.

Olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır"


Haber Kaynağı : 12punto

Bakırköy İstanbul