Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Belediyelerde yeni dönem başlıyor: Balıkesir'de veda

AKP'li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve AKP Adayı Yücel Yılmaz, belediyede basın toplantısı düzenledi. Yılmaz, toplantıda veda konuşması yaparken; yeni dönem Belediye Başkanı Ahmet Akın'ı tebrik etti.

Belediyelerde yeni dönem başlıyor: Balıkesir'de veda

AKP'li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve AKP Adayı Yücel Yılmaz, belediyede basını davet ederek, veda konuşması gerçekleştirdi. Yılmaz, yeni dönem CHP'li Belediye Başkanı Ahmet Akın'ı tebrik ederek, "Hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

Yılmaz'ın konuşmasında öne çıkanlar şu şekilde:

“31 Mart Yerel Seçimleri sonuçlandı ve Ahmet Akın kardeşimiz güzel bir sonuç alarak kazanmıştır. 20 ilçemizde 15’ini CHP birini İYİ Parti 4’ünü de AK Parti kazanmıştır. Kazanan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Ahmet Akın kardeşimize de hayırlı uğurlu olsun. Herhalde muhtemelen Çarşamba günü mazbata teslim edilir. Mazbata alınana kadar binanın ve belediyenin sorumluluğu bizde ama şundan emin olun çok güçlü güzel işler yapmış, yapma alt yapısını oluşturmuş, 5 yıldır alın teri verilmiş bir belediyemizi namusuyla her şeyi ile bizden sonra devralacak arkadaşlara teslim edeceğiz. Bu bir demokratik seçim yarışıydı. Güzel bir kampanya dönemi geçti. Kazananlara hayırlı uğurlu olsun. Bizde belediye olarak ön toplantımızı yaptık. Onlar geldiğinde alt yapısı hazır belediyemizi yeni yönetime teslim edeceğiz. Yerel seçimler Balıkesir’imiz için Türkiye için hayırlı uğurlu olsun” 


Haber Kaynağı : 12punto

Balıkesir Yücel Yılmaz Ahmet Akın