Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,9216
Dolar
Arrow
34,0303
İngiliz Sterlini
Arrow
45,3604
Altın
Arrow
2830,0000
BIST
Arrow
9.975

Berkin Elvan ailesinin avukatları Osman Gökçek hakkında suç duyurusunda bulunacak

Berkin Elvan'ın ailesinin avukatları, TBMM’de Berkin Elvan’ı hedef alan AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Berkin Elvan ailesinin avukatları Osman Gökçek hakkında suç duyurusunda bulunacak

Berkin Elvan'ın ailesinin avukatları, TBMM’de Berkin Elvan’ı hedef alan AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı. “Artık yeter, Berkin’i de Elvan ailesini de rahat bırakın” başlığıyla yapılan açıklamada; “Bu zat aslında ne dikkate alınmaya ne uğraşmaya değer. Ancak yine de o suç duyurusunda bulunacağız. Bugün değilse de yarın, Berkin’in katlinden sorumlu olan herkes ile birlikte ufak beyinlerini Berkin’i karalamak için kullanan herkes de yaptıklarının hesabını verecek” denildi.

Konuyla ilgili X hesabından yayımlanan açıklama “Artık yeter, Berkin’i de Elvan ailesini de rahat bırakın” sözleriyle başladı.

Açıklamada Berkin’in başından vuran polis Fatih Dalgalı’nın cezasının hâlâ onanmadığı hatırlatıldı, “Berkin’in vurulduğu günden beri vuranların, emir verenlerin yargılanması için gereğini yapacak yerde böbürlenerek ’emri ben verdim’ diyen, meydanlarda annesini yuhalatan dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ve ondan cesaret alanlar yıllardır Berkin’i ve ailesini hedef göstermeye devam ediyorlar” denildi.

“HERKES YAPTIKLARININ HESABINI VERECEK”

Açıklama şöyle devam etti:

“Tam 10 yıldır devam eden bu saldırıların sonuncusu ise, isminin Berkin’le yan yana gelmesi dahi insanlığa hakaret sayılabilecek olan ve babasının mirasını her alanda eksiksiz sürdürme gayretinde olan Osman Gökçek isimli kişiden gelmiştir. Bu kişi, yapmış olduğu bir konuşmada Berkin’in adını ağzına alacak bir hadsizliğe tevessül etmiştir. Kim, hangi hakareti ederse etsin, Berkin Elvan bu memleketin kalbine gömülmüştür ve çok kullanılan o deyimde olduğu gibi, gerçekten, bütün inancımız ve sevgimizle birlikte, kalbimizde yaşamaktadır.”

Avukatlar, Gökçek hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi ve “Bugün değilse de yarın, Berkin’in katlinden sorumlu olan herkes ile birlikte ufak beyinlerini Berkin’i karalamak için kullanan herkes de yaptıklarının hesabını verecek” dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

Berkin Elvan