Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,0698
Dolar
Arrow
34,2356
İngiliz Sterlini
Arrow
44,4960
Altın
Arrow
2993,0000
BIST
Arrow
8.654

Beş çocuk babası Yusuf Altıntepe kayboldu: "Eşimi bulun, perişan haldeyiz"

Gaziantep’te 6 gün önce kaybolan 5 çocuk babası Yusuf Altıntepe için arama çalışmaları sürüyor. Eşi Hunaf Altıntepe, yetkililerden yardım istedi.

Beş çocuk babası Yusuf Altıntepe kayboldu:

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde yaşayan 5 çocuk babası Yusuf Altıntepe (43), 15 Eylül Pazar sabahı evinden kimseye haber vermeden ayrıldı ve o günden bu yana kendisinden haber alınamıyor. Eşi Hunaf Altıntepe (43), Yusuf Altıntepe'nin kaybolduğu günden beri çocuklarıyla birlikte büyük bir sıkıntı içinde olduklarını belirterek yetkililerden yardım talep etti.

AİLE, ARAMA ÇALIŞMALARININ HIZLANDIRILMASINI İSTİYOR

Yusuf Altıntepe'nin kaybolduğu günden itibaren ailesi, durumu yetkililere bildirerek arama çalışmalarının başlatılmasını istedi. Ancak, 6 gün geçmesine rağmen herhangi bir sonuç elde edilemedi. Aile, son zamanlarda psikolojik sorunları olduğu bilinen Yusuf'un kaybolduğu bölgedeki ormanlık alanın gözden geçirilmesini talep ediyor.


Hunaf Altıntepe, "Eşim 6 gündür kayıp ve hiçbir haber alamadık. Çok merak ediyoruz. Beş çocuğumla perişan haldeyiz. Lütfen gören, duyan ya da bilen birisi polise bildirsin. Eşim giderken ilaçlarını yanına almamıştı ve nerede olduğunu bilmiyoruz" ifadelerini kullandı.

ORMANLIK ALANIN GÖZDEN GEÇİRİLMESİ TALEBİ

Hunaf, eşinin kaybolduğu bölgedeki ormanlık alanın daha önce de Yusuf tarafından tercih edildiğini, bu nedenle o bölgede detaylı bir arama yapılmasını istedi. "Evimizin yakınlarında büyük bir ormanlık alan var. Daha önce oraya gitmişti ve yangın çıkarmıştı. Bu sefer 6 gündür kayıp ve hiçbir iz yok. Lütfen yetkililer o bölgeyi iyice arasınlar. Kameralara ve telefon sinyallerine bakarak yardımcı olmalarını istiyoruz" diye ekledi.

Aile, bu zor günlerde Yusuf Altıntepe'nin bir an önce bulunmasını umuyor.




Haber Kaynağı : İHA

Gaziantep