Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Beşar Esad'ın özel danışmanı trafik kazasında hayatını kaybetti

Türkiye ile Suriye arasındaki görüşmelerde önemli bir aktör olması beklenen Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın özel medya danışmanı Luna El Şibil şüpheli bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

Beşar Esad'ın özel danışmanı trafik kazasında hayatını kaybetti

Suriye Devlet Başkanı'nın Özel Medya Danışmanı olan ve Türkiye- Suriye arasındaki olası görüşmelerde yer alması beklenen Luna eş-Şibil, Şam'a giden yollardan birinde geçirdiği trafik kazasının ardından eş-Şami Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 

Olayla ilgili gizemli bir durum olduğu ve zırhlı bir aracın arkadan çarparak arabayı yolun ortasına ittiği yönünde çeşitli haberler yayıldı. Bir başka habere göre ise kendisine çarpan aracın ön kısmında metal bir destek bulunuyordu ve bu da eş-Şibil'in ciddi bir beyin kanaması geçirmesine neden olduğu ifade edildi. 

TÜRKİYE İLE İLİŞKİLERDE ÖNEMLİ ROL OYNAYACAKTI

Hayatını kaybeden Şibil'in, Türkiye ile Suriye arasındaki görüşmelerde önemli bir aktör olması bekleniyordu. Ayrıca Şibil'in general kocası ise İran destekli Haşdi Şabi tarafından geçtiğimiz günlerde Esad'ın Şam'da bulunan sarayından özel operasyonla tutuklanmıştı.



Haber Kaynağı : 12punto

Türkiye Suriye Beşar Esad